2020-04-06 21:16

PSD, REPROȘURI pentru actuala guvernare: ”Vor primi primul talon de PENSIE cu certificatul de deces”

 |  21:32
PSD, REPROȘURI pentru actuala guvernare: ”Vor primi primul talon de PENSIE cu certificatul de deces”

Lia Olguța Vasilescu, fostul Ministru al Muncii în guvernarea PSD, vine cu o serie de reproșuri la adresa actualului guvern față de intenția de a crește vârsta de pensionare, opțional, la 70 de ani.

„Într-o țară unde speranța de viată a bărbaților e 71 de ani, să vorbești despre ieșirea la pensie la 70 e ca și cum recunoști că nu vrei să mai plătești nicio pensie. E ca și cum ai primi primul talon de pensie cu certificatul de deces. Dacă nimeni nu ia poziție față de creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani, acest lucru se va întâmpla. E o înșelătorie, o farsă ceea ce va vând ei și e e asumat de la cel mai înalt nivel, de la președinte și de la primul ministru Ludovic Orban”, a declarat Olguța Vasilescu într-o conferință de presă.

Trebuie să precizăm că premierul Ludovic Orban, dar și actualul Ministru al Muncii, Violeta Alexandru au precizat că vârsta de pensionare ar putea crește la 70 de ani doar pentru cei care doresc acest lucru, să își continue activitatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

COMPOST
13 Ian 2020

Lia Olguța Vasilescu! Vorbește la foc automat adică fără inteligenta si adevăr. Fostul Ministru al Muncii în guvernarea PSD ! Ne întrebăm cu toții, mic cu mare : La cite fabrici noi și uzine a tăiat dna Vasilescu! Panglica de inaugurare ?
CAPUSE
13 Ian 2020

Vorbeste ursoaica de craiova
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine