2019-07-24 09:39

PSD, ȘAH MAT la SRI: Mută interceptările la o nouă instituție și anunță oficial că schimbă RADICAL legislația serivciilor - DOCUMENT

 |  13:01
PSD, ȘAH MAT la SRI: Mută interceptările la o nouă instituție și anunță oficial că schimbă RADICAL legislația serivciilor - DOCUMENT

PSD vrea ca până în decembrie să adopte legile siguranței naționale prin care vor ”Reașezarea activității serviciilor de informații în matca lor constituțională”, potrivit unui document prezentat azi în Comitetul Executiv și furnizat presei de biroul de presă a partidului.

Legile siguranței vor ”defini clar atribuțiile structurilor de informații” și prevăd ”scoaterea serviciilor de informații și a ofițerilor serviciilor din justiție și politică”.

Mai mult, legile vor prevedea înființarea Autorității Naționale de Interceptări, ceea ce înseamnă că SRI va pierde atribuția de a face interceptări.

Documentul oficial prezentat de PSD în CEX:

PSD, ȘAH MAT la SRI: Mută interceptările la o nouă instituție și anunță oficial că schimbă RADICAL legislația serivciilor - DOCUMENT
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

HMM....
01 Sep 2018

Mi-aduc aminte foarte clar, ceea ce spunea acum câțiva ani într-o primăvară, General (r) Troncotă care, fiind întrebat de una, de alta...”deconspirând” faptul că se dorește dekaghebizarea României care, la acea dată considera că este de 70%. Justifica astfel starea păguboasă a economiei românești ca fiind datorită căpușării din interior a unor elemente simpatiza(n)te cu tovarășii ruși.
ÎNTREBA FIRESC
01 Sep 2018

dacă cei care au vândut industria românească pe 2 lei, în spatele politicienilor de la noi (care au fost de acord însușindu-și comisioane grase), nu s-ar afla de fapt tovarăși miliardari ruși și că, dacă vrem ”justiție până la capăt”, să vadă și un boss d-ăsta rus prin pușcăriile românești.
SPUNEA APOI,
01 Sep 2018

, un lucru GRAV care nu l-a spus nimeni: LIPSA EXISTENȚEI, DE PE MASA SERVICIILOR SPECIALE A ”STATUTULUI OFIȚERULUI DE INFORMAȚII/CONTRAINFORMAȚII” care, ATENȚIE! ESTE ÎNTOCMIT DAR ZACE PE LA PARLAMENT DE VREO 10 ANI, NEFIIND STUDIAT, APROFUNDAT, CONTESTAT SA APROBAT DE CĂTRE NICIUNUL DINTRE LENEVOȘII ”COMISIILOR DE SPECIALITATE” DE-ACOLO!
MAI SPUNEA
01 Sep 2018

că întotdeauna în S.R.I. (sau altă structură informatizată) există și ofițeri de contrainformații (un fel de supra-poliție sau supra-control) din cadrul aceluiași serviciu, tocmai pentru a sesiza neajunsurile, lipsurile, abuzurile...DAR, atâta timp cât n-a existat/nu există acel STATUT AL OFIȚERULUI DE INFORMAȚII, așa-zisele ”comisii parlamentare” de urechere a S.R.I.-lui (sau a altui serviciu derivat, specializat) ESTE APĂ DE PLOAIE fiindcă, cel mult pot controla DOAR PE LINIE ADMINISTRATIV-FINANCIAR-CONTABILĂ achizițiile și/sau anumite plăți (salariale, sporuri, protocol, etc...) aidoma unui Corp de Control guvernat (pe vremuri) de matusalemicul Văcăroiu!
ADICă
01 Sep 2018

se marșează în/pe controlul venit la fața locului vizând modul de manevrare corectă a banilor primiți de Buget (tot mai mulți, din an în an...) NEGLIJÂND FONDUL PROBLEMEI: ACTIVITATEA CORECTĂ SAU NU, CINSTITĂ SAU NU, INTERESA(N)TĂ SAU NU, A OFIȚERILOR DIN SUBORDINE! Bașca, că nu se știe nici până la ora actuală câți salariați are S.R.I.-ul, dar tot li se/s-a suplimentat teșcherăul! Strașnic, nu?
LA CELE SPUSE
01 Sep 2018

de domnul general, se impun cel puțin 2 întrebări: 1. Dacă România este la pământ (numai) datorită kaghebizării ei, cum se face că S.R.I.-ul (poate și alte servicii) ce fac schimb de experiență cu cele america(n)iza(n)te, școlindu-se ofițeri și AICI dar și DINCOLO (de granițele noastre, adică la ”ei”), cu toate astea, documentele incriminatorii filo-kgb-ste plan(t)ate asupra politicienilor autohtoni ce fac afaceri cu rușii, cum de nu au fost contracarate de către filo-americanii serviciilor de la noi?! 2. Ce făceau comisiile parlamentare când se duceau în control la S.R.I.? Beau cafea și-și arătau reciproc pisica: tu, parlament NU întocmești Statutul ofițerului de informații/contrainformații ca totul să fie ambiguu și la o adică, să am cu ce mă justifica în privința scăderilor ori abuzurilor față de subalterni sau civili, iar tu, parlament (comisie sau nu...) vii în control DOAR pentru hârțogăria financiar-contabil-administrativă a unității, astfel eu, nu-ți voi face probleme în ceea ce privește ceea ce faci tu, atât în viața privată, cât și în cea parlamentară...
#DEPROTOCOLIZAREA
01 Sep 2018

DE CE VREA ,, politicianul " SĂ FIE SUPERVIZAT ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ţinta DNA Curtea Constituţională a României a hotărât că Serviciul Român de Informaţii nu are dreptul legal să desfăşoare activităţi de supraveghere tehnică întrucât n-are atribuţii de cercetare penală
09 Mar 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray