2020-08-04 15:15

PSD se DEZICE de parlamentarii care au votat ELIMINAREA indemnizațiilor pentru artiști și sportivi

 |  19:25
PSD se DEZICE de parlamentarii care au votat ELIMINAREA indemnizațiilor pentru artiști și sportivi

Deputatul PSD, Adrian Solomon, președintele comisie de muncă, a propus marți un amendament prin care au fost eliminate indemnizațiile speciale pe care le primesc artiștii și sportivii care se retrag din activitate. Amendamentul votat la grămadă cu eliminarea celorlalte pensii speciale, a stârnit însă scandal în PSD, chiar dacă măsura a fost propusă de un social democrat.

„PSD se opune categoric eliminării indemnizațiilor de merit pentru artiști și sportivi, precum și a drepturilor altor categorii profesionale și va vota împotriva acestui amendament la ședința de plen de mâine. Domnul Adrian Solomon nu a avut mandat din partea PSD pentru promovarea acestui amendament. Nu a existat niciodată vreo discuție în interiorul partidului despre acest subiect, iar astfel de poziții singulare nu reprezintă punctul de vedere al PSD”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

În comisie adoptarea amendamentului a dus la un schimb de replici între președintele comisiei, Adrian Solomon și reprezentanții PNL și USR. Solomon i-a făcut pe aceștia „gargaragii”, după ce USR și PNL au acuzat că PSD a introdus în legea care elimina celelalte pensii speciale și eliminarea anumitor indemnizații speciale pe care le primesc actorii și sportivii cand se retrag din activitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17

In legatura cu acest articol...

Se termină epopeea PENSIILOR SPECIALE. Vot în Comisia de Muncă

Comisia de Muncă a votat CREȘTEREA alocațiilor pentru copii

Senator PSD, INCULPAT în dosarul șpăgilor de la DRDP Timișoara
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz