2020-07-05 19:49

PSD se laudă că adună 40.000 de oameni la MITINGUL de vineri de la Craiova

 |  15:38
PSD se laudă că adună 40.000 de oameni la MITINGUL de vineri de la Craiova

PSD anunță pentru vineri, ora 16.00, un miting pre-campanie electorală la Craiova, unde se laudă că va strânge 40.000 de persoane. Evenimentul a fost făcut public de senatorul social-democrat Claudiu Manda la un post de televiziune.

„Vreau să precizez că sunt multe organizaţii judeţene în ţară care vor să organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizează la noi la Craiova. Vom prezenta şi candidaţii şi mesajele de campanie electorală. Toţi vom fi îmbrăcaţi în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea şi craiovenii şi doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spaţiu pentru că se întinde destul demult în spate spre prefectură. Avem confirmările de la mai mulţi. Sunt membrii noştri, smpatizanţii noştri. S-ar putea să dureze o oră şi un pic. E în funcţie de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat Cladiu Manda la România TV.

Întrebat dacă mitingul PSD ar fi şi un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, unde au fost 2.500 de oameni, senatorul PSD a răspuns: „Noi nu facem acţiuni doar de răspuns la cei de la PNL, cel puţin în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. Nu facem ca răspuns la PNL. Intenţionam şi noi înainte să anunţe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem şi rezultatul votului pe 26 mai”.

PNL a organizat sâmbăta trecută la Craiova o manifestație unde au fost prezenți aproximativ 2.500 de susținători din judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

NEGRO
11 Apr 2019

PSD care primeste 35 milioane de euro de la bugetul de stat pentru a promova hotia, coruptia si jaful la nivel national, va reusi sa aduca la Craiova in jur de 40 de mii de profitori acefali abonati la sifonarile de partid. Ceea ce va rezulta din aceasta noua risipa financiara va fi oceanul de rusine si ura ce se va revarsa peste orasul oltenesc adus la sapa de lemn de guvernarea PSD-ALDE- Minoritati. Desigur, asta acum, cand domnul Orlando, supranumit si Bunicutul de Discoteca, s-a imprumutat de 3 miliarde euro, pentru a functiona statul obez PSD, indatorandu-ne cu cea mai mare dobanda pe o perioada de 30 de ani, iar fostul sindicalist ceausist, Valer Dorneanu il va spala in aceste zile pe Guru de orice pacate la Curtea Constitutionala, devenita umila anexa de Partid. Pretul il stim: dar talpa de pe obrazul PSD cu totala coruptie damboviteana se tine. Prin urmare fudulia PSD se adauga nu doar peste prostia obedienta necesara ci mai ales peste ticalosia politicianista fara margini, pe care o meritam cu totii. Poate ca, totusi, mintea romanului cea de pe urma il va indrepta la sfarsitul lui mai catre urnele de vot. Pentru ca Dumnezeu il ajuta pe bietul roman, dar nu-i introduce si votul in urne. Un salut tuturor dar numai iesind la vot vom scapa de inrobitorea ciuma rosie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz