2020-01-27 04:51

UPDATE. PSD s-a reunit DUMINICĂ în prima şedinţă a CEx. din acest an. Ce DECIZII importante se vor lua

 |  09:55
UPDATE. PSD s-a reunit DUMINICĂ în prima şedinţă a CEx. din acest an. Ce DECIZII importante se vor lua

Social-democraţii se reunesc, duminică, începând cu ora 12.30, la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă a Comitetul Executiv din acest an. Cu această ocazie, la finalul dezbaterilor, şeful formaţiunii, Liviu Dragnea, va face declaraţii de presă. Este prima apariţie publică a lui Dragnea de la sfârşitul anului trecut.

UPDATE 12.03. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a sosit, duminică, la Parlament, şi nu a făcut declaraţii de presă.

Printre primii social-democraţi sosiţi la Parlament sunt Marcel Ciolacu şi Ionel Arsene. De asemenea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu se află în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Şi premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament. Şeful Executivului nu a făcut declaraţii, intrând direct în biroul de la Camera Deputaţilor al lui Dragnea. Au mai sosit ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan şi ministrul Fondurilor Europene şi ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.

În şedinţa CEx, social-democraţii urmează să stabilească şi conducerea interimară a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro România.

Tot duminică, după Comitetul Executiv se vor întâlni şi grupurile parlamentare ale PSD pentru a stabili membri în Biroul Permanent la Camera Deputaţilor şi Senat, cât şi pentru a face noi nominalizări în pentru unele comisii de specialitate ale Parlamentului. Deciziile cu privire la birourile permanente vin şi în contextul în care Georgian Pop, care era secretar al Biroului Permanent al Camerei, a anunţat zilele trecut că demisionează din PSD şi se alătură Pro România.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici va prezenta proiectul de buget în şedinţa CEx a PSD de duminică, iar marţi documentul va fi discutat şi adoptat în Guvern.

UPDATE 11.45. Vicepreședintele PSD Doina Pană a afirmat că ar putea exista discuții, în ședința de duminică a Comitetului Executiv al partidului, despre posibila candidatură a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la alegerile prezidențiale.

Printre subiectele abordate urmează să se mai afle o prezentare privind chestiuni legate de administraţie şi de proiectul de buget pe 2019, precum şi pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, la finalul şedinţei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va face o serie de "anunţuri extrem de importante pentru români, în urma cărora vor beneficia milioane de români". (Agerpres)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine