2020-01-28 16:17

PSD Sector 5 și-a ales candidatul și noul șef

 |  20:24
PSD Sector 5 și-a ales candidatul și noul șef

După ce Cristian Rizea s-a retras din cursa pentru alegerile locale, surse politice citate de News.ro îl dau ca viitor șef al filialei sector 5 a PSD pe Daniel Florea. Candidatul cu care organizația va lupta în sectorul 5 este Dumitru Chiriță.

Dumitru Chiriţă fusese exclus din partid, în martie 2015, imediat după ce Rizea a preluat şefia organizaţiei, pe motiv că ar fi fost apropiat de edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Din septembrie 2015, Chiriţă a revenit în PSD, inclusiv în grupul parlamentar social-democrat din Camera Deputaţilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a avut o discuţie scurtă cu Cristian Rizea referitor la situaţia candidaturii la Sectorul 5, în condiţiile în care Rizea s-a retras din cursa pentru Primăria Sectorului 5, după ce procurorii DNA au cerut Parlamentului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului.

"Am avut o discuţie foarte scurtă în care, în mod firesc, m-a întrebat ce gânduri avem pentru Sectorul 5 (privind candidatul la funcţia de primar - n.r.) şi i-am spus că nu am putut discuta astăzi în BPN situaţia de la Sectorul 5, dar, probabil, că săptămâna aceasta vom avea un Birou Permanent Naţional, poate chiar informal la care vom discuta şi situaţia de la Sectorul 5. Asta a fost discuţia cu domnul Rizea", a declarat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-07

In legatura cu acest articol...

Deputatul Cristian Rizea spune care este proba din dosarul său

Cererea DNA pentru arestarea deputatului Cristian Rizea, aprobată de Comisia Juridică

Cererea DNA pentru arestarea deputatului Cristian Rizea, la Camera Deputaţilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine