2019-11-20 19:54

PSD şi-a anunţat candidatul la Primăria Constanţa

 |  07:32
PSD şi-a anunţat candidatul la Primăria Constanţa

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat, marţi, că primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău va candida pentru funcţia de primar al municipiului.

“La noi nu vor fi schimbări majore. Noi am stabilit ce era important. Candidatul la Primăria municipiului Constanţa este Decebal Făgădău", a precizat Cristinel Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă, transmite Mediafax.

Chestionat dacă va candida la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău a evitat să dea un răspuns clar.

"Vom discuta acest subiect începând cu luna ianuarie. V-am promis că până la sfârşitul anului să mă asigur că în nişte condiţii puţin mai şubrede pot să administrez oraşul fără a periclita domenii esenţiale cum ar fi încălzirea, transportul, planificarea deszăpezirii”, a afirmat Decebal Făgădău.

Cristinel Dragomir a mai spus că PSD va merge pe liste proprii la alegerile locale din 2016.

“Eu am susţinut şi susţin în continuare că PSD trebuie să meargă pe liste separate. Azi când discutăm nu există niciun fel de înţelegere a PSD la nivel naţional cu niciun fel de partid, nu ni s-a transmis nimic în această privinţă şi ca atare nici nu vreau să o iau în discuţie. PSD are suficiente resurse să-şi pună candidaţi peste tot, liste complete, şi nu are nicio temere că nu va reuşi să câştige alegerile locale în 2016. Mă refer la PSD Constanţa”, a precizat Cristinel Dragomir.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-09Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2015

Cristinel Dragomir este omul lui MAZARE.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray