2020-07-07 19:50

PSD și ALDE s-au râzgândit în privinţa depunerii unei moţiuni de cenzură

 |  14:19
PSD și ALDE s-au râzgândit în privinţa depunerii unei moţiuni de cenzură

PSD și ALDE s-au râzgândit în privinţa depunerii unei moţiuni de cenzură, dar "rămân cu ochii pe Guvern", au anunțat joi liderii celor două formațiuni Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

"Am luat act, împreună, de declarația premierului Dacian Cioloș în legătură cu o temă de dezbatere destul de prezentă în ultimele zile și anume tăierea drepturilor pentru unele categorii sociale — veteranii de război, văduvele veteranilor de război, persoanele cu dizabilități. Din declarația de azi am înțeles că premierul intenționează să întreprindă modificările necesare, să opereze modificările necesare în actele normative aferente. E vorba de Codul fiscal și de hotărârea de guvern, în așa fel încât, în final, veteranii de război, văduvele acestora și persoanele cu dizabilități să aibă aceste drepturile câștigate garantate și nimeni (...) să nu mai inițieze vreun act normativ care să pună sub semnul întrebării aceste treburi. Obiectivul principal a fost acesta, am reacționat la această nedreptate inadmisibilă din punctul nostru de vedere, așteptăm în continuare ca vorbele de azi ale prim-ministrului să se transforme în fapte și să vedem care sunt modificările pe care o să le facă. În funcție de asta, vom relua discuția", a precizat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă susținută la sediul ALDE, transmite Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că „au rămas în picioare" celelalte motive de nemulțumire, şi anume: absorbția zero a fondurilor europene, situația din Agricultură, Sănătate, Educație.

"Și, în funcție de ceea ce se va întâmpla în continuare, vom relua această discuție pe care vreau să o clarific. Nu s-a luat astăzi o decizie că nu depunem moțiune de cenzură, numai am luat act de această decizie. Nu avem în intenție să preluăm guvernarea decât după alegerile parlamentare, dar, în același timp, ne uităm cu atenție și, dacă Guvernul va întreprinde acțiuni care să restrângă anumite drepturi, vom reacționa", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-11Parerea ta...

ANONIM
11 Aug 2016

PSD si ALDE doua GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA reprezentate de DOI TEMBELI TICALOSI SI RETARDATI sau de DOUA GUNOAIE UMANE ce trebuie aruncate la GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI SUMBRE A POPORULUI ROMAN. ACESTI DOI PENALI NU AU CE CAUTA IN VIATA PUBLICA SUNT NISTE LATURI SAU ZOI UMANE IN TROACA POLITICI DE KKT A RO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz