2020-08-05 02:45

PSD TUNĂ și FULGERĂ după răspunsul lui Iohannis: ”Se crede VĂTAF peste moșie!”

 |  19:08
PSD TUNĂ și FULGERĂ după răspunsul lui Iohannis: ”Se crede VĂTAF peste moșie!”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, în urma deciziei preşedintelui Klaus Iohannis de a nu accepta remanierea celor trei ministere, propusă de PSD, că şeful statului "se crede vătaf peste moşie" şi că PSD va avea o replică "în cel mai scurt timp".

"Ceea ce face Klaus Iohannis în acest timp este halucinant. Se crede vătaf peste moşie, că poate decide de unul singur sau cu camarila sa toate ideile care îi trec prin cap. Propunerile au fost sprijinite de majoritatea parlamentară, aleasă democratic. Aceste propuneri sunt legale, constituţionale, democratice. Ce face n-are legătură cu democraţia, cu realitatea. PSD va avea o replică în cel mai scurt timp", a afirmat Codrin Ştefănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că nu este de acord cu remanierea şi  i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniştri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite. În plus, şeful statului a avertizat PSD să nu încerce să-l ocolească prin varianta de a trece prin Parlament restructurarea Guvernului întrucât va apela la jurişti pentru a analiza dacă este legală procedura.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

ANONIM
23 Apr 2019

He , he, he... cap de p..la slugoi al mafiei psd si analfabet notoriu face spume. Sa nu faci infart gunoiule!!!. Psd e plin de lichele si hoti , motiv pentru care nu gaseste ministri cu putzina carte. NICÂCÂCEA a facut dreptul prin corespondentza la 52 de ani cand altii din breasla ies la pensie. Ha , ha , ha.....Aia (florea) este sluga varanului. Varanul le-a mI impus trei jeguri si la europarlamentard. Șantajeaza cu haznaua 3 si isi impune slugile lui. Ha, ha, ha, psd șantajabil de felix. Asa-i cand esti condus de un pușcarias (draknea) ratat politic. Ha , ha , ha.....ciuma rosie e pe moarte !! AMIN.
@DICKHEAD STEFANECSU
23 Apr 2019

BAI BOULE , CE FACE PRESEDINTELE ALES DE 6,5 MILIOANE DE ROMANI E UN GEST NORMAL . PARTIDUL VOSTRU DE BORFASI TREBUE SCOS IN SFARA LEGII . ATI FURAT DESTUL IMBECILILOR , E TIMPUL SA PLECATI TOTI IN BRAZILIA SAU MADAGASCAR , DUPA CE VE-TI RESTITUI TOT CE A-TI FURAT . CE SA CAUTE IN GUVERN UN ANALFABET DE TINICHIGIU CA NICOLICEA , SAU UN TIGAN NEEDUCAT CA BRAILOIU ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz