2019-12-06 05:20

PSD vrea REFERENDUM de două zile și pregătește OUG pentru modificarea Legii Referendumului

 |  21:49
PSD vrea REFERENDUM de două zile și pregătește OUG pentru modificarea Legii Referendumului

Ca să se asigure că tot mai mulți români vor ajunge să voteze la referendum, social democrații vor să propună două zile pentru vot. Senatorul PSD, Șerban Nicolae, susţine că este nevoie de modificarea Legii referendumului prin ordonanţă de urgenţă dată de Executiv.

Potrivit votului dat în Parlament, referendumul de modificare a Constituției ar urma să aibă loc pe 7 octombrie. Legea în vigoare prevede clar o singură zi pentru consultare.

Parlamentarii social democrați propun ca urnele să fie deschise două zile.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie adoptată o ordonanță de urgență.

Referendumul va fi valid dacă se vor prezenta la urne puțin peste 6 milioane de români.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

# MODIFICARE
15 Sep 2018

Generaţia ,, DIGITALĂ " vrea vot prin SMS, 300 PARLAMENTARI, MONARHIE, etc....
CIUMA ROSIE PORCINA
15 Sep 2018

nu aduce ciuma rosie 6 milioane de oameni niciodata la vot
NEGRO
15 Sep 2018

Nu ne intereseaza un astfel de Referendum. Romanii au stiut de mii de ani sa-si fundeze o familie bazata pe sentimente si ratiuni existentiale. Sa vina doi imbecili, cu familiile dezorganizate sa ne impuna o astfel de gaura neagra pentru bugetul Tarii ni se pare prea mult. Liviu Nicolae Dragnea, talharul patentat, ne ofera exemplul unei familii traditionale abandonate pentru a se insoti cu o persoana mult mai tanara decat progeniturile sale. Domnul Calin Anton Popescu Tariceanu se afla in cautarea fericirii dupa abandonarea a inca patru familii traditionale. Ce sa intelegem noi din aceasta noua impunere PSD-ALDE care ar fi trebuit sa se gandeasca la economia Romaniei, la infrastructura abandonata timp de aproape trei decenii, la pesta porcina care va distruge industria alimentara, la sistemul sanatatii, la invatamant si la celelate probleme ale celor ce le-au dat girul conducerii Romaniei doar pentru patru ani. Daca ei se ascund dupa false probleme, ii priveste. Referendumul nu va avea sansa, romanii sunt conectati al alte probleme de subzistenta intr-un stat endemic corupt. Nadajduim ca acum, in al 25-lea ceas, corifeii celor doua gasti mafiote, PSD-ALDE, vor intelege adevarata realitate a Tarii. Daca nu, vai de noi, iar pana la urma, vai de e!i
#AU MARE ZĂPĂCITATE îN CAP
16 Sep 2018

N-au IQ in cap. Ce să facem ????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray