2020-05-25 06:59

PSD vrea să depună moţiune simplă pe justiţie

 |  07:31
PSD vrea să depună moţiune simplă pe justiţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că social-democraţii iau în calcul depunerea unei moțiuni simple pe justiție, pe motiv că este "foarte grav că un membru al guvernului afirmă public că a mințit judecătorii CEDO".

"Vorbeați de cazul Prună. Luăm în calcul serios depunerea unei moțiuni simple (n.r. pe justiție), chit că nu va ține cont de ea premierul Cioloș, cum nu a ținut cont nici de cea de la agricultură. Mie mi se pare foarte grav că un membru al Guvernului României afirmă public că a mințit judecătorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare România? Chiar dacă este România tehnocrată, cum apare acolo?", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a ţinut să le transmită un mesaj miniştrilor tehnocraţi.

"Să nu uite niciodată acești membri ai guvernului, chiar dacă unii încearcă să dea impresia că sunt protejați și că sunt deasupra legii, toată lumea dă socoteală pentru prejudiciul mai mare sau mai mic creat românilor", a precizat social-democratul.

Chestionat ce mesaj are pentru președintele Klaus Iohannis, preşedintele PSD a spus că șeful statului ar trebui să nu se implice în campania electorală, "ceea ce deja se pare că a început".

"Să se abțină, știu că este greu și cred că o poate face. Dacă tot vorbește de respectarea Constituției, cred că fiecare dintre noi ar fi bine să citim și Constituția și deciziile CCR, pentru că toate aceste lucruri se adună la un moment dat pentru fiecare dintre noi, așa cum se adună și pentru miniștrii tehnocrați", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-10Parerea ta...

ANONIM
10 Oct 2016

Cum comentati atitudinea de "lider de partid", a domnului Liviu Dragnea, avand in vedere considerentele deciziei CCR nr. 536 din 2016, care constata ca persoanele condamnate cu suspendarea executarii pedepsei nu pot ocupa "functii de demnitate publica" la nivelul administratiei locale ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine