2020-01-29 13:32

PSD vrea să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE

 |  12:36
PSD vrea să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că sunt şanse ca social-democraţii să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE.

"Am avut o discuție cu colegii de la ALDE săptămâna trecută. În acest sens am și adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem și tocmai în contextul funcționării acestei majorități parlamentare care funcționează de mai mulți ani — PSD-UNPR și ALDE. Cred că în perioada următoare sunt șanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE", a declarat Liviu Dragnea, după semnarea protocolului de colaborare PSD — UNPR, transmite Agerpres.

Chestionat dacă protocolul PSD — ALDE va viza și alegerile parlamentare, Liviu Dragnea a spus că documentul se va axa pe alegerile locale.

"Atâta timp cât nu am avut o discuție finală în ceea ce privește semnarea unui protocol, nu mă pronunț. Mă interesează foarte mult să semnăm un protocol cu ALDE pentru alegerile locale", a completat președintele PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

In legatura cu acest articol...

Protocolul de colaborare între PSD şi UNPR, semnat de liderii partidelor
Parerea ta...

TILICA
04 Feb 2016

TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE DIN ULTIMII 25 DE ANI , VOR MERGE ANUL ACESTA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. GROPARII ROMANIEI DIN ULTIMII 25 DE ANI VOR FI OBLIGATI SA DECONTEZE UNII MAI MULT DECAT AU INCASAT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine