2019-09-21 16:23

PSD vrea să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE

 |  12:36
PSD vrea să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că sunt şanse ca social-democraţii să semneze un protocol de colaborare şi cu ALDE.

"Am avut o discuție cu colegii de la ALDE săptămâna trecută. În acest sens am și adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem și tocmai în contextul funcționării acestei majorități parlamentare care funcționează de mai mulți ani — PSD-UNPR și ALDE. Cred că în perioada următoare sunt șanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE", a declarat Liviu Dragnea, după semnarea protocolului de colaborare PSD — UNPR, transmite Agerpres.

Chestionat dacă protocolul PSD — ALDE va viza și alegerile parlamentare, Liviu Dragnea a spus că documentul se va axa pe alegerile locale.

"Atâta timp cât nu am avut o discuție finală în ceea ce privește semnarea unui protocol, nu mă pronunț. Mă interesează foarte mult să semnăm un protocol cu ALDE pentru alegerile locale", a completat președintele PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

In legatura cu acest articol...

Protocolul de colaborare între PSD şi UNPR, semnat de liderii partidelor
Parerea ta...

TILICA
04 Feb 2016

TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE DIN ULTIMII 25 DE ANI , VOR MERGE ANUL ACESTA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI. GROPARII ROMANIEI DIN ULTIMII 25 DE ANI VOR FI OBLIGATI SA DECONTEZE UNII MAI MULT DECAT AU INCASAT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray