2020-02-16 21:22

PSD cere pe internet idei pentru programul de guvernare

 |  14:15
PSD cere pe internet idei pentru programul de guvernare

Partidul Social Democrat îşi face campanie peinternet. Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al partidului, îşiinvită cititorii blogului să ofere soluţii pentru guvernarea pe caresocial-democraţii speră să pună mâna cât mai curând. El promite că va strângeşi că va analiza toate propunerile şi că pe cele utile le va folosi pentru aguverna România.

„Îmi exprim convingerea ca, prin libertatea şideschiderea pe care Internetul le oferă comunicării dintre cetăţean şi factorulpolitic, voi veţi avea ocazia să participaţi activ la viitorul program deguvernare de care ţara noastră are nevoie. În ceea ce mă priveşte, eu văgarantez că vă citesc toate propunerile, le am în vedere şi vă asigur că multedintre ele se vor regăsi în viitoarele proiecte ale Partidului SocialDemocrat”, scrie Năstase pe blog.

Adrian Năstase este unul dintre politicieniicei mai activi din blogosferă şi din spaţiul virtual. În ultima postare pe blogel îşi laudă succesul din online. Pesedistul recunoaşte că tocmai aceastăpopularitate l-a determinat să îşi invite simpatizanţii să propună soluţii deguvernare pe internet.

“Din altă evaluare, realizată pe toţipoliticienii cu cont pe Facebook deaceastă dată, am reusit să extrag esenţialul: sunt, în acest moment, printreprimii 5 oameni politici ca vizibilitate – număr de prieteni şi fani – prezenţipe această platformă”, anunţă Năstase creşterea popularităţii pe care oînregistrează în mediul virtual.

Social-democraţiise visează la Putere din toamnă

PSD şi-a anunţat deja de la sfârşitulsăptămânii trecute intenţiile ca de la toamnă să intre la guvernare, în cazulîn care moţiunea de cenzură pe care o vor depune va produce demiterea GuvernuluiBoc. Unul dintre vârfurile de lance ale ideii trecerii la Putere din toamnăeste chiar Adrian Năstase. Ziarul „Puterea“ v-a prezentat încă de acum câtevasăptămâni că Partidul Social Democrat a început să elaboreze deja schiţa unuiprogram de guvernare şi că politicianul care coordonează simulărileguvernamentale ale partidului este fostul prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine