2019-12-05 16:28

Radu Golban îl compară pe Isărescu cu liderul religios al Iranului: România se îndreaptă spre un regim autoritar

 |  10:47
Radu Golban îl compară pe Isărescu cu liderul religios al Iranului: România se îndreaptă spre un regim autoritar

Radu Golban, vicepreşedintele PSRO, partidul lui Mircea Geoană, l-a atacat dur pe Mugur Isărescu, pe care îl compară cu liderul religios al Iranului. Mai mult, Golban susţine că România se îndreaptă spre un regim autoritar.

”Ayatollahul Mugur Isărescu de la București este noul șef al Consililui Protector al Republici Tehnocrate România. În timp ce o lume întreagă fuge de Statul Islamic, liderii de la București au adoptat prin înființarea Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială un model de guveranare al înțeleptilor de pe Lipscani din templul economiei, cunoscut doar în state teocratice precum Iran. Liderul spiritual al tehnocrației românești ocupă o funcție similară cu cea a Ayatollahului Iranului. Quasi-ales pe viața, Ayatollahul Isărescu, dupa ce în tinerețe elogia politica economică a dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, a demonstrat timp de două decenii românilor, că sacrificiile dezvoltării din epoca de aur, pe care le cunoștea de pe băncile școlii de elită tehnocrată comunistă, transformă astăzi în numele psudo-științei un neam întreg în iobagi îndatorați și pauperizați”, a precizat economistul Radu Golban, potrivit b1.ro.

Vicepreşedintele PSRO susţine că „România merită o altă soartă, decât cea a unui cobai al finanței mondiale”.

”Ce mai lipsește românilor este o poliție pentru respectarea moralei economice a Ayarollahului Isărescu, înzestrată cu atribuții similare cu cele din statele teocratice, unde la baza justiție stă un adevăr al înțelepților și nu rațiunea statului de drept. Oare de ce au murit românii la Revoluție? Pentru o Românie mai bună și dreaptă sau pentru transformarea unei dictaturi muncitorești într-o altă dictatură elitistă? România merită o altă soartă, decât cea a unui cobai al finanței mondiale”, a completat Radu Golban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-06Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
06 Aug 2015

CUM VA PERMITETI SA JIGNITI PE FARAONUL MATUSALEM 666ITZIK-ARESCU666.....AGENTUL DIE-SIE CARE A JEFUIT 25DE ANI TOATA ROMANIA.....EL E UN FEL DE ROBIN HOOD PE INVERS....JEFUIESTE POPORUL CA SA DEA BANCILOR DE L LONDRA.....LICURICIUL E FLAMAND...TRE SA MANANCA SI GURA LUI CEVA...CATEVA SUTE DE MILIARDE DE EURO...DOAR SUNTEM SI NOI UN FEL DE COLONIE BALCANICA...AVEM SI CLICA LUI MAZARIN LA CONSTANTA....REGELE-IMPARAT KRANZ-FRANZ-MANKATZASHHH LA TIMISOARA...NE MAI LIPSESTE SI BILDERBERGUL TZYGANESC....ADICA DE CE NUMA STRAINII ASTIA SA AIBE BILDERBERG....MANKATZASHH CE DE BULIBASI AVEM...TOTI E CU COROANE...BILDARBERGII DE PLESHKOI....DILAILA PE BANII DE LA B-N-R....CU 666ITZIK-ARESCU666...MARELE FARAON...
STRATEG
06 Aug 2015

ARE DREPTATE . EL SI GASCA ORGANIZATA A BANCILOR A FURAT SI DISTRUS TOT , IN TARA NOASTRA . DAR SI GIOANA CU CUMNATUL SI VANGHELION , AU FURAT CU EI , DE MINA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray