2020-05-25 14:26

Radu Mazăre, despre eşecul lui Victor Ponta la prezidenţiale: Eu mi-aş fi depus mandatul dacă pierdeam alegerile la primărie

 |  13:25
Radu Mazăre, despre eşecul lui Victor Ponta la prezidenţiale: Eu mi-aş fi depus mandatul dacă pierdeam alegerile la primărie

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, marți, că este deranjat de faptul că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Edilul a ţinut să precizeze că el şi-ar fi depus mandatul dacă ar fi pierdut alegerile la primărie.

”Este o stare de nemulțumire, sunt discuții despre cum este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală”, a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Edilul a mai spus că este deranjat de faptul că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale

”Și eu sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau eșecul lui Dragnea. Dacă aș pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta cu degetul spre cei care sunt șefi de oragnizații mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a afirmat Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a precizat că încă nu a luat o decizie dacă va merge în tabăra dizidenților sau în cea a lui Victor Ponta. Radu Mazăre a susţinut că va lua o decizie în acest sens după ce se va consulta cu echipa sa.

”Eu nu iau decizii importante de capul meu”, a completat primarul Radu Mazăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-20Parerea ta...

INCOGNITO
20 Ian 2015

Mey, "bascutza", mai bine depune-ti TU, demisia din cauza rezultatelor slabe pe care le-ai obtinut, de data asta (Prezidentiale) in judet! Pura coincidenta eliberarea lui Nicusor? prietenii stiu de ce! :-)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine