2020-01-24 12:27

Radu Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: Un om bolnav de cancer a fost hingherit şi fugărit

 |  11:23
Radu Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: Un om bolnav de cancer a fost hingherit şi fugărit

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi, că Nicuşor Constantinescu i-a transmis că revine de bunăvoie în ţară. Mazăre a ţinut să precizeze că DNA şi Justiţia din România au repurtat "o mare victorie cu un om bolnav de cancer", care a fost "hingherit şi fugărit".

Fiind întrebat dacă a vorbit cu Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre a spus: "Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare victorie DNA şi Justiţia românească cu un om bolnav de cancer. Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi Justiţia română au spus că nu contează".

Primarul Constanţei a mai spus că nu a vorbit cu Nicuşor Constantinescu cât timp acesta a fost în Turcia.

„V-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. Tot ce ştiu e că nu a apucat să facă radioterapia respectivă şi ştiu ce ştiţi şi voi că justiţia din SUA a spus că e bolnav şi trebuie să se trateze", a afirmat Radu Mazăre.

Edilul a precizat că Nicuşor Constantinescu i-a transmis un mesaj în care i-a spus că revine de bun-voie în ţară.

"De fapt numai în pielea lui să nu fi, om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, într-unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare, şi să fii hingherit şi fugărit jumătate de an în loc să stai liniştit ca să te tratezi de boala pe care o ai", a completat Radu Mazăre.

Nicuşor Constantinescu le-a spus judecătorilor din Turcia că va veni de bunăvoie în România, miercuri seară sau joi dimineaţă, motiv pentru care instanţa nu a dispus arestarea lui. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-06Parerea ta...

POZA DE MILIOANE :)))
06 Noi 2014

Ce dragastos isi sprijina Nea Mazare partea de sus a pastaii (cu mot rosu 'de emotii') lasandu-se cu totul pe umarul porcului de Nicusor, pe care acesta, il imbratiseaza! Bre! A-nchis pana si ochii de bucuria revederii, aratand nesimulat - o placere maxima! Bai, frate! Astia SE IUBESC, pe bune! Stan si Bran - in noua stagiune! Sa traiasca!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray