2020-02-22 13:41

Radu Mazăre: Nu mă mai interesează politică, vreau doar să stau pe mare şi să mă liniştesc

 |  09:04
Radu Mazăre: Nu mă mai interesează politică, vreau doar să stau pe mare şi să mă liniştesc

Radu Mazăre a declarat, joi dimineaţă, la Curtea Supremă, că nu îl mai interesează politică și că vrea doar să stea pe mare şi să se liniştească. Mazăre a fost eliberat miercuri din arest preventiv, el fiind cercetat în continuare sub control judiciar.

"Vreau doar să stau pe mare să mă liniștesc, nu mă mai interesează politica", a spus Radu Mazăre, precizând că nu va da o petrecere pentru ieșirea din arest.

Judecătorii de la ÎCCJ au decis, miercuri, ca fostul primar al municipiului Constanța să fie cercetat în continuare sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la firme pe care le-a sprijnit să obțină autorizații de construcție.

Radu Mazăre a părăsit miercuri după-amiază Arestul Central al Poliției Capitalei.

Aflat în arest preventiv din 2 aprilie, Radu Mazăre este acuzat că, în perioada 2006 — 2009, beneficiind de ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine