2020-05-29 10:22

Radu Mazăre: Voi demisiona atunci când cred eu de cuviinţă, nu când vor adversarii mei politici

 |  15:00
Radu Mazăre: Voi demisiona atunci când cred eu de cuviinţă, nu când vor adversarii mei politici

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat marţi, că va demisiona atunci când crede el de cuviinţă, şi nu atunci când vor adversarii săi politici. Reacţia lui Mazăre a venit în contextul în care afirmase că se retrage de la primărie şi din viaţa politică dacă după alegeri nu se schimbă "sistemul construit în zece ani".

Fiind întrebat, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost prezent la judecarea dosarului său de corupţie, dacă acum, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, va demisiona de la Primăria Constanţa, aşa cum a spus în ziua votului, Radu Mazăre a precizat:

"Eu nu am spus niciodată că plec dacă nu iese Victor Ponta, am spus că dacă sistemul rămâne la fel mă gândesc să renunţ. Sigur că suntem într-o democraţie, sigur că adversarii politici sunt bucuroşi că a ieşit Iohannis şi îi urez succes în mandat. Numai că eu am fost ales de patru ori în Constanţa, iar în ultimele trei rânduri cu peste 65 la sută din primul tur. Decizia de a renunţa la mandatul de primar o s-o iau eu singur, şi nu adversarii mei politici şi nici un cetăţean sau doi, sau zece. Voi pleca atunci când cred eu de cuviinţă. Decizia o mai pot lua cetăţenii la alegeri. Este o chestiune personală, a mea, pe care o analizez şi la care mă gândesc", a afirmat primarul Radu Mazăre.

Edilul a mai menţionat că jurnaliştii au înţeles greşit declaraţiile lui din ziua votului.

"Am spus că dacă lucrurile şi sistemul vor merge la fel în continuare şi voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, mă gândesc să mă retrag", a completat Radu Mazăre.

Primarul Radu Mazăre a declarat duminică, când a mers să voteze în Constanţa, că dacă "sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură", nu se schimbă, el va ieşi din politică.

"Dacă lucrurile şi sistemul pentru care umblu îmbrăcat aşa (în haine kaki şi cu beretă roşie - n.r.) de zece ani nu se schimbă, vreau să mă retrag nu numai de la primărie, vreau să mă retrag de tot. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură, pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică, pentru că energia mea nu mai pot să o dedic lucrurilor pe care le fac oamenilor şi trebuie să o dedic să mă apăr cu avocaţi, şi nu mai am plăcere. Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu-i nicio dramă", a afirmat primarul Constanţei, Radu Mazăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-18Parerea ta...

TOTI PESEDII
18 Noi 2014

au aceeasi BOALA in fata EVIDENTEI: NU se duc acasa,la dracu' sau la puscarie, chiar daca-s trimisi perfect LEGAL! P.S. Cu gura plina de haznaua propriilor fapte si gandiri, prefera sa MOARA pe dreptatea noastra! Aceasta cerbicie nejustificata, arata o alta forma de NEBUNIE!
CROCODILUL FLAMAND
18 Noi 2014

Mazarel baiatu mamii ti-au mancat curvele banii?sau creierul ca vad ca nu pricepi situatia in care te scalzi Apa e plina de CROCODILI FLAMANZI care te vor in sange la gratar Mai sunt si niste rechini dar nu cred ca mai apuca ceva ca e mare foamea in ocean Vezi sa nu fii prea stresat cand inoti ca devine carnea cam tare si face crocodilul reclamatie.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine