2020-02-28 18:04

Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, îl atacă pe Liviu Dragnea: Americanii sunt de vină...

 |  11:36
Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, îl atacă pe Liviu Dragnea: Americanii sunt de vină...

Deputatul PSD Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, îl atacă pe Liviu Dragnea, în urma afirmaţiei vicepremierului potrivit căreia americanii sunt de vină pentru că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale. Americanii sunt de vină pentru că "Tel Drum, firma de drumuri controlată de Liviu Dragnea are contracte de peste 100 de milioane de euro cu consiliile județene", a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

"Americanii-s de vină! Tel Drum, firma de drumuri controlată de Liviu Dragnea are contracte de peste 100 de milioane de euro cu consiliile județene cărora vicepremierul cu același nume le oferă bani publici de la ministerul pe care îl conduce. Poate așa înțelegem de ce eticheta de corupție și protector al baronilor a fost atât de mare, încât s-a văzut din diaspora. Personal, consider că România nu mai poate merge înainte așa. Cangrena corupției trebuie extirpată pentru ca organismul să supraviețuiască. Dacă nu avem puterea să o facem, organismul moare încet, dar sigur și peste 20 de ani, tot americanii vor fi de vină.", mai spune Radu Popa.

Reacția deputatului PSD vine după ce HotNews a publicat luni un articol în care relatează că firma Tel Drum a câștigat contracte cu statul de peste 100 milioane de euro de când Liviu Dragnea este în Guvern.

Sursa citată a mai precizat că, în perioada 2012-2014, firma a câștigat peste 30 de contracte și acorduri cadru în valoare de peste 105 milioane euro în localități din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dâmbovița, Craiova și Constanța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-02Parerea ta...

JAF LA CFR CALATORI ?
02 Dec 2014

In timp ce site-ul companiei este invadat de anunturile de angajare, Vasile Secara mentine pe posturi cheie o serie de pensionari bine remunerate. Mai mult, in Adunarea Generala a Actionarilor se afla persoane care habar nu au de calea ferata, iar in Consiliul de Administratie se afla in continuare oameni garantati ... Armata de birocrati-90 de sefi de birou si serviciu La ora actuala, CFR Calatori are un Consiliu de Supraveghere si un Directorat format din trei membrii- Vasiel Secara, Ioan Balanean si Iosif Szentes. Primii doi sunt de la Cluj, iar Szentes este cel care din 2012, "tese", an de an, mersul trenurilor in interesul operatorilor privati si nicidecum pentru CFR Calatori. Totodata, compania mai are 11 directori generali si 4 consilieri, dar si, atentie, nici mai mult nici mai putin, de 72 de sefi de serviciu, oficiu sau birou numai in sediul central. Incredibil! 90 de sefi numai in sediul central al companiei CFR Calatori. Adica o armata de birocrati care se calca pe picioare, in timp ce personalul de executie de la calea ferata este tinut in conditii mizere si amenintat cu somajul. Jolly-jokeri de la CFR Calatori In urma cu ceva timp, compania CFR Calatori a incredintat, fara licitatie, catre societatea Informatica Feroviara, suma de 7.200.000 de lei pentru servicii informatice. De ce nu s-a facut licitatie? Numai bosul CFR Calatori, Vasile Secara, poate spune, dupa ce se va consulta cu stapana achizitiilor de la aceasta companie- Carmen Maria Popescu. Insa, nici pana in prezent, mersul trenurilor nu poate fi vizualizat on line, pe motiv ca site-ul este inactiv de un an de zile. Poate Corpul de control al ministrului Ioan Rus va verifica si achizitiile de la CFR Calatori pastorite de Carmen Maria Popescu, dar si aranjamentele acesteia cu Vasile Secara si Elena Miu. Ori poate se verifica cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei a ajuns la om de afaceri din anturajul lui Ioan Rus?"
FINTA
03 Dec 2014

Jaf cu Teldrum la propunerea lui Tutuianu Adrian si a fostului vicepresedinte Ioan Marinescu la Consiliul Judetean Dambovita. Arestati-l pe Tutuianu un apropiat al lui Dragnea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine