2020-01-26 01:27

Radu TUDOR, despre imaginile cu Dăncilă pe bicicletă: "Este o formă cruntă de mișto! O RUȘINE fără margini!"

 |  11:42
Radu TUDOR, despre imaginile cu Dăncilă pe bicicletă: "Este o formă cruntă de mișto! O RUȘINE fără margini!"

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a explodat la vederea imaginilor cu Viorica Dăncilă, pe bicicletă, pe un lot asfalt, unde ar fi trebuit să fie o autostradă. Tudor considera ca plimbarea lui Dancila reprezintă o formă ”cruntă de mișto la adresa cetățenilor”.

”De 7 ani si jumatate la putere neintrerupt, PSD nu a realizat nici o autostrada.

Nici cu fonduri europene, nici cu PPP, nici cu bani de la buget. La finalul acestui mandat, ca o forma crunta de misto la adresa cetatenilor, premierul se plimba in campanie electorala cu bicicleta pe un santier unde trebuia sa fie demult o autostrada.

De 7 ani avem 10 santiere cu diverse portiuni de autostrada nefinalizate. O rusine fara margini in acest domeniu, un esec usturator pentru romanii care merita si ei infrastructura civilizata”, scrie Radu Tudor pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27



Parerea ta...

PSD
27 Oct 2019

Cuvintele lor încearcă să ne liniștească „totul este în regulă”, iar economia României merge destul de bine. Vedeți, 2019 ar fi trebuit să fie anul în care marile bănci centrale ar trebui să înceapă să-și desfășoare serios bilanțurile masive. Ce se întâmpla ??? Mersul d-nei Dancila pe bicicleta încearcă să ne liniștească „totul este în regulă” . Dar comportamentul lor reflectă o anxietate disperată, mai sincer; suntem mințiți.
CIOROPINA AGRAMATA
27 Oct 2019

e pe duca cu tot cu psd-ul
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine