2020-07-07 00:43

Radu Sârbu: Aşa zisul „congres al PNŢCD”, organizat de Pavelescu, nul de drept

 |  08:19
Radu Sârbu: Aşa zisul „congres al PNŢCD”, organizat de Pavelescu, nul de drept

PNŢCD - aripa Radu Sârbu consideră că "aşa zisul congres al PNŢCD,convocat şi organizat de Aurelian Pavelescu, este nul de drept şi nu va aveaaltă consecinţă decât prelungirea proceselor în care Marian Miluţ a târâtpartidul".

"Începând să piardă îninstanţă - în ciuda sprijinului preşedintelui Băsescu - Miluţ s-a retras.Ştafeta a fost însă preluată de Aurelian Pavelescu. Nimeni nu a făcut parte dinmaimulte partide decât Aurelian Pavelescu, care vrea acum să confişte PNŢCD,pentru a-l tranzacţiona în interes personal",se arată într-un comunicat semnat "preşedinte PNŢCD, Radu Sârbu".

Sârbuapreciază că împotriva PNŢCD se poartă o luptă, care are ca scop recuperareaculoarului creştin democrat în viaţa politică românească.

"Câtă vremeexistă PNŢCD, chiar la o cotă de 2% în preferinţele electoratului, nimeni nu vacrede că un alt partid reprezintă creştin-democraţia în România. Ultimeleatacuri la adresa noastră vin dinspre Traian Băsescu şi PDL, care se pregăteştesă-şi schimbe din nou denumirea, doctrina şi echipade conducere, în speranţa că va reuşi să înşele electoratul; dupăPCR/FSN/PD/PDL, ar urma ceva cu CD", se arată în comunicat.

În opinialui Radu Sârbu, "deşi, de-a lungul celor douăzeci de ani de lareînfiinţarea sa, a fost manipulat şi dezbinat prin infiltraţi, PNŢCD asupravieţuit, reuşind să rămână consecvent principiilor, valorilor şitradiţiilor sale şi oferind permanent soluţii corecte şi morale problemelor cucare se confruntă românii şi România".

El dăasigurări că PNŢCD va învinge şi "va reveni în prim planul scenei politicenaţionale".

,în cadrul unui Congres extraordinar al formaţiunii. Pavelescu a afirmat căreprezentanţi ai conducerii au încercat să negocieze cu aripa Radu Sârbu, însădiscuţiile nu au ajuns prea departe, pentru că s-a dorit inclusiv respectareaordinii statutare în cazul acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz