2020-04-09 04:59

Raed Arafat, dorit ca PREMIER din partea PSD și ProRomânia

 |  19:53
Raed Arafat, dorit ca PREMIER din partea PSD și ProRomânia

După ce Guvernul Orban a fost demis, la trei luni de la învestitură, cu 261 de voturi, Marcel Ciolacu a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, despre o propunere comună pentru funcţia de premier, dr. Raed Arafat, acesta refuzând însă această propunere.

Partidul Social Democrat nu va merge, cel mai probabil, cu o propunere de prim-ministru la preşedinte, a declarat, luni, liderul formaţiunii, Marcel Ciolacu.

"Prima oară ne-am gândit la Raed Arafat. Dânsul declinând această propunere, am mers cu o altă propunere. Această propunere nu a fost luată în considerare. Atributul desemnării este al preşedintelui României, care l-a desemnat tot pe domnul Orban. Nu am mai avut alte discuţii politice cu alte formaţiuni. PSD este în opoziţie şi este minoritar în acest moment în Parlament. În principiu, ca şi preşedinte interimar, o să mă sfătuiesc şi cu colegii. Nu cred că de această dată PSD va merge cu o propunere de prim-ministru. La această oră nu are nimeni majoritate în Parlament. (...) Să lăsăm firul Constituţiei, să vedem deciziile preşedintelui României. Mie îmi pare rău că preşedintele României a fost pus în această postură, astăzi, de către PNL", a spus Ciolacu la Parlament.

El a spus că, în cazul în care nu e creionează o majoritate, "dar nu o mascaradă cum s-a încercat astăzi, se poate ajunge la anticipate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-24Parerea ta...

MULT SUCCES DR.
25 Feb 2020

Demisia din sănătate a dr. Raed Arafat este o necesitate si o urgenta . Dl.dr. Raed Arafat ar fi bine sa intre in rândurile fruntașe ale ipocriților din PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine