2019-10-16 00:45

Raluca Prună vine cu acuzații la adresa lui Teodorovici: E o manieră de șantaj

 |  11:55
Raluca Prună vine cu acuzații la adresa lui Teodorovici: E o manieră de șantaj

Liderul deputaţilor USR, Cristina Prună, cere demisia ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, precizând că unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă OUG 114.

"Ministrul Teodorovici trebuie să plece din această funcţie, iar dacă OUG 114 va fi negociată iarăşi în spatele unor uşi închise şi nu o fac transparent în Parlamentul României, cum ar trebui să se întâmple lucrurile, şi vor da o nouă ordonanţă, noi, USR, nu putem decât să credem că este încă o manieră de şantaj a mediului privat din România şi de alungare a acestuia", a declarat Cristina Prună, la Parlament, conform Agerpres.

Citește și: Motivare INCENDIARĂ a judecătorilor ÎCCJ - Ludovic Orban a fost achitat din cauza lipsei de probe în dosarul instrumentat de DNA

Ea consideră că modul în care a fost dată OUG 114 în ultimele zile ale anului trecut reprezintă "un şantaj" asupra mediului privat.

"Unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă această OUG 114, care nu a făcut decât să arate că România nu mai este o ţară frecventabilă de către investitorii străini", a punctat Prună.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Damigeana de anti-Prună S-a amânat votul pe o moțiune depusă electoral, de PSD împotriva Ralucăi Prună, ministru al Justiției pentru înaintea votului final ședința a fost suspendată din cauza prezenței scăzute. Inițiatorii și aliații, cei de la PSD și, respectiv, ALDE s-au supărat tot ei, că nu au avut destui parlamentari prezenți ca să asigure cvorumul
11 Oct 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray