2020-08-08 04:22

Raluca Turcan confirmă negocieri cu PMP

 |  17:35
Raluca Turcan confirmă negocieri cu PMP

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că au existat discuţii informale cu lideri ai Partidului Mişcarea Populară de unde a concluzionat că există, din partea acestora, ”deschidere” pentru formarea unei coaliţii de dreapta, scrie News.ro.

”Da, au fost discuţii (cu PMP - n.r.) şi există deschidere. Când vorbim despre o coaliţie de dreapta am avut în vedere şi avem în vedere toate partidele care clamează valorile de dreapta, pentru că numai aşa poţi să clarifici scena politică”, a afirmat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, întrebată fiind, într-o conferinţă de presă, dacă a avut discuţii cu lideri ai Partidului Mişcarea Populară.

Ea a sublinat că există o deschidere pentru o guvernare de dreapta şi pentru un program de guvernare de dreapta.

”Când avem aceste discuţii, punem programul înainte şi punem această idee de dezvoltare a României prin investiţii. (...) Sunt lucruri în care noi credem, pentru care, din păcate, nu am vorbit suficient în campanie şi am învăţat lucrul acesta. Regretăm lucrul acesta, însă avem datoria în acest moment al reconstrucţiei Partidului Naţional Liberal să ne concentrăm pe cei care cred în dreapta politică românească”, a punctat Turcan.

Referitor la afirmaţiile liderului PMP, Traian Băsescu, cum că el ar fi cel mai bun premier, Turcan a spus că numele de prim-ministru apare după consultări şi după ipoteza conturării unei majorităţi parlamentare.

”Ar fi total nepotrivit în momentul de faţă să vorbim despre o persoană propusă pentru premier”, a subliniat Turcan.

Ea a afirmat că, după toate discuţiile pe care liberalii le-au avut cu unele partide unde a constatat că există deschidere spre o guvernare de dreapta, şi după ce a văzut şi rezultatele finale ale alegerilor din 11 decembrie este posibilă formarea unei majorităţi de dreapta.

Întrebată dacă vor mai exista discuţii cu actualul premier Dacian Cioloş, Raluca Turcan a răspuns: ”Vom  discuta şi, în momentul în care avem răspunsuri, evident că le vom face publice”.

”Comportamentul acesta politic prin care în unele momente te speli pe mâini de anumite persoane mie mi se pare neproductiv şi PNL cred că trebuie să dea dovadă de seriozitate pe viitor. Aşadar, prima discuţie o vom avea cu Dacian Cioloş, vom discuta şi cu colegii din conducerea PNL şi vom ajunge la o concluzie. Pe mine n-o să mă auziţi niciodată spălându-mă pe mâini şi găsind vinovaţi în altă parte”, a conchis Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-16Parerea ta...

TOT EU
16 Dec 2016

Ăștia sunt actualii pnlisti ....de fapt vechi pdlisti ce au supt cca 10 ani ... Sunt disperați ....ii aștepta soarta pntcd ...
TOT EU
16 Dec 2016

Ăștia sunt actualii pnlisti ....de fapt vechi pdlisti ce au supt cca 10 ani ... Sunt disperați ....ii aștepta soarta pntcd ... Uitate la ea ...ce frumos face buzele ptr în ALUPEGUS
CROCODILUL FLAMAND
16 Dec 2016

BA BAIETI.......SOLUTIA FINALA ALEXANDRU LAPUSNEANU............LA SEDINTA DE PLEN PULVERIZATI NISTE SORICIOAICA COMBINATA CU ANTRAX SI LA SFARSIT O BOMBA CU NEUTRONI.............OTRAVITI SOBOLANII SI DUPAIA IGIENIZATI COCINA....SI ALEGERI DE LA ZERO......DACA TOT CURVE SI BAGABONTI APAR REPETATI TRATAMENTUL...PANA SCAPATI DE TEMPLUL SOBOLANULUI ROZALIU SI DE BORDELUL KOMINTERNIST GURU-BIVOLARU
ANONIM
17 Dec 2016

Se pare totusi ca gafa liberalilor ar fi fost ca l-au folosit pe Felix Tataru , individ apropiat indeosebi de Traian Basescu si cu vechi legaturi de interese cu Traian Basescu, personaj care si-a ,anuntat de atatea ori intentiile in privinta liberalilor ? Considerati ca Felix Tataru (oare cine l-o fi recomandat) ar fi lucrat la liberali , avandu-se in vedere si lipsa de implicare in campania electorala reprosata fostilor PDL-isi, deci, ar di lucrat in favoarea altor interese decat cele din contract ?
ANONIM
17 Dec 2016

(...), deci ar fi lucrat in favoarea altor interese dacat cele din contract sau fostii PDL-isti din PNL nu ar fi fost de acord cu folosirea luo Felix Tataru ? Off, Felix Tataru ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz