2020-07-07 03:49

Raluca Turcan crede că declarațiile lui Dragnea ascund creșteri de taxe si impozite

 |  23:23
Raluca Turcan crede că declarațiile lui Dragnea ascund creșteri de taxe si impozite

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că declarația liderului PSD, Liviu Dragnea, de joi seara, ascunde "intenția unei creșteri generalizate a taxelor și impozitelor în România".

"Declarația domnului Dragnea ascunde intenția unei creșteri generalizate a taxelor și impozitelor în România. Domnul Dragnea știe foarte bine că promisiunile lui sunt nesustenabile. Ele nu se pot face toate și în mod clar nu se pot face în intervalul prezentat de domnia sa, fără o creștere puternică a taxelor și impozitelor. Din discursul domnului Dragnea, lipsește răspunsul la întrebarea cum. Cum va face aceste lucruri, de unde va lua banii? Foarte multe cuvinte frumoase, foarte multe lucruri generale cu care toate partidele sunt de acord", a scris Raluca Turcan, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL consideră că acest "soi de populism" este "păgubos pentru România".

De asemenea, Turcan afirmă că declarațiile lui Liviu Dragnea, "un alt capitol al campaniei electorale".

"1. Este el, Liviu Dragnea, propunerea PSD de prim-ministru? 2. Intenționează sau nu PSD, pentru Liviu Dragnea, să forțeze legea care interzice unui membru al Guvernului să fie condamnat penal? Toată lumea aștepta aceste răspunsuri, dar am asistat cu toții la un alt capitol al campaniei electorale. Aceasta ar fi fost o abordare cinstită atât pentru opinia publică, cât și pentru presupușii viitori parteneri de guvernare ca PSD să prezinte numele celui propus pentru a fi prim-ministru — și nu înțeleg de ce nu a făcut-o", a mai spus Raluca Turcan, în postarea sa.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că va face propunerea de premier din partea alianței PSD+ALDE doar la consultările cu președintele Klaus Iohannis, adăugând că va fi o nominalizare în avantajul țării. "În ceea ce privește propunerea pe care PSD o va face președintelui Iohannis la consultări (...) nu voi face această propunere având în vedere un avantaj pentru mine sau un avantaj pentru președintele Iohannis, nici măcar pentru PSD. Voi face în avantajul acestei țări. Și această propunere va fi făcută doar la consultări, acolo va fi făcută prima dată", a precizat președintele PSD. El a arătat PSD are un singur nume de propunere de premier pentru a fi înaintat președintelui Klaus Iohannis, adăugând că nu există "nicio listă scurtă".

Programul de guvernare al PSD prezentat în campania electorală va fi respectat la "virgulă" și aplicarea actului de guvernare va fi monitorizată de un grup de specialiști din cadrul partidului, a mai declarat, joi seara, liderul social-democrat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-15Parerea ta...

COSTIN
16 Dec 2016

Nu au dat nume de prim ministru in campania electorală deoarece condamnatul Dragnea era propunerea lor si probabil ca pierdeau alegerile daca aflau alegătorii.Promisiunile electorale de creștere de salarii si pensii cit si reduceri de taxe sunt aberații propuse de acest partid fesenisto comunist ghidat de Moscova asa cum era pcr parte a Internationalei socialiste.
CROCODILUL FLAMAND
16 Dec 2016

PDL.........S-A DESFIINTAT PENTRU FOARTE MARE CORUPTIE....IAR PNL N-A INTELES NIMIC DIN CHESTIA ASTA,A INGHITIT FOARTE MULTI CORUPTI DE LA FOSTUL PDL...............SI DE CHESTIA ASTA AU PROFITAT MAFIA PSD-ISTA CARE ACUM VOR FACE TOT POSIBILUL SA TRANSFORME NEGRUL IN ALB SI VICEVERSA...SA NE EXPLICE CE BINE E SA CONDUCA TOT CRIMINALII FSN DIN 22DECEMBRIE PENTRU CA ALTERNATIVA LA FSN E TOT O GRUPARE INFRACTIONALA..................EXACT CA IN 2004,ESTI PUS SA ALEGI INTRE KOMINTERNISTUL NASTASE SI KOMINTERNISTUL BASESCU......CE PREFERI SA MAANANCI...KAKAT CU CEAPA SAU KAKAT CU SALATA VERDE..........PENTRU CA ACELASI KAKAT FSN1989 S-A IMPRASTIAT PE MAI MULTE FARFURII.....BINE ATI VENIT LA RESTAURANTUL "KAKATUL VESEL DOI COCOSI"
ANONIM
16 Dec 2016

Cu PNL si-o guvernare, Ce fu vadit o "tehnograma", Iesi la vot ,dupa alegeri, Ceva ce pare-a epigrama ?
ANONIM
16 Dec 2016

Varianta: Cu PNL si-o guvernare, Ce fu vadit o "tehnograma", Iesi la vot, dupa alegeri, O harta ca o epigrama ?
CONSTANTIN
17 Dec 2016

DACA PSD VA MARI TAXE SI IMPOZITE, REVOLTA DE LA "COLECTIV " VA FI FOST O JOACA DE COPII. DIN ACEL MOMENT REVOLTA ROMANILOR VA DISTRUGE DEFINITIV ACEST PARTID DE PUSCARIASI SI PUSCARIABILI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz