2020-01-28 14:53

Raluca Turcan, despre bebeluşii din Argeş: Trebuie investigate toate mămicile și familiile copiilor

 |  08:00
Raluca Turcan, despre bebeluşii din Argeş: Trebuie investigate toate mămicile și familiile copiilor

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, luni seara, la B1 TV, referitor la cazul bebeluşilor din Argeş, că trebuie investigate de urgenţă „toate mămicile și familiile copiilor, cautate posibile elemente comune, testate toate alimentele”. Aceasta a susţinut că este inadmisibil ca în zece zile să nu se fi găsit sursa îmbolnăvirii.

"Pentru mine e greu de crezut că s-a făcut ce se putea. E inexplicabil ca România, țară a Uniunii Europene se poate confrunta de 10 zile cu un virus și să nu fie descoperită proveniența lui. Avem doi copii care au murit. E posibil să apară și alte îmbolnăviri. Care e motivul? În afară de acest aspect, să nu poți identifica, în urma unei anchete epidemiologice, motivul îmbolnăvirii și lipsa de corelare a instituțiilor statului", a precizat Raluca Turcan. 

Deputatul PNL a susţinut că trebuie investigate de urgenţă toate mămicile și familiile copiilor.

"Părerea mea e că de urgență trebuie investigate toate mămicile și familiile copiilor, cautate posibile elemente comune, testate toate alimentele. S-au spus că s-au testat portocale pentru pesticide și nu pentru alte bacterii și e posibil să se dezvolte, dacă au răspuns negativ la pesticide. În 10 zile s-a testat o bucățică și au rămas alte alternative", a susţinut Raluca Turcan. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-16

In legatura cu acest articol...

Un deputat ALDE cere demisia ministrului Sănătăţii pentru proasta gestiune în cazul bebeluşilor din Argeş
Parerea ta...

VFD
03 Mai 2018

turcanica borcanica!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine