2020-02-29 03:09

Raluca Turcan îi avertizează pe semnatarii moțiunii: Nu cred că un vot și o semnătură pot fi negate

 |  19:19
Raluca Turcan îi avertizează pe semnatarii moțiunii: Nu cred că un vot și o semnătură pot fi negate

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, îi avertizează pe semnatarii moțiunii de cenzură, în apropierea votului pentru susținerea guvernului condus de Ludovic Orban.

Potrivit acesteia, un vot și o semnătură nu pot fi negate, tocmai de aceea consideră că partidele care au votat moțiunea vor susține implicit și guvernul PNL.

"Obiectivul moțiunii de cenzură, votată de toate partidele de Opoziție, a fost acela de a demite Guvernul Dăncilă și de a scoate PSD din Guvern.

Textul moțiunii de cenzură face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, tocmai pentru a învesti un alt Guvern în locul celui condus de Viorica Dăncilă.

Extras din moțiunea de cenzură: „Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (...) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere”

Moțiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziție, a fost și semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziție!

Sunt încrezătoare că în doar două săptămâni o semnătura și un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România", scrie Raluca Turcan pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
20 Oct 2019

ha ha ha le-a cerut ponta 3 ministere printre care si ministerul aparararii ca sa voteze guvernul..ce sa vezi socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine