2019-07-22 12:51

Raluca Turcan, IRONII la adresa lui Dacian Cioloș: ”Pe câte VOTURI ne putem baza la MOȚIUNE?”

 |  15:28
Raluca Turcan, IRONII la adresa lui Dacian Cioloș: ”Pe câte VOTURI ne putem baza la MOȚIUNE?”

Vicepreședintele liberal Raluca Turcan, afirmă după ce Dacian Cioloș a atacat PNL, spunând că face parte din ”clasa politică veche”, că ”ar fi fost poate util ca dl. Cioloș să precizeze pe câte voturi ne putem baza din partea domniei sale la o eventuală moțiune de cenzură”.

”Ca lider al grupului PNL din Camera Deputaților am discutat cu mai mulți colegi din opoziție în încercarea de a ne da seama cu cine negociază dl. Cioloș dărâmarea guvernului PSD-ALDE. Ne-ar fi de mare ajutor orice vot. Ar fi fost poate util ca dl. Cioloș să precizeze pe câte voturi ne putem baza din partea domniei sale la o eventuală moțiune de cenzură. În felul acesta putem urgenta depunerea unei moțiuni care să duca la demiterea guvernului incompetent manevrat de Liviu Dragnea (inclusiv la demiterea dnei Carmen Dan, ministru incompetent și abuziv, fost prefect de Teleorman în vremea guvernului Cioloș)”, scrie Turcan pe Facebook. ”Deși am văzut și auzit multe în politică, încă nu am înțeles cum poate cineva negocia dărâmarea unui guvern neavand nici grup parlamentar și nici partid.  În concluzie, cea mai solidă contribuție pe care dl. Cioloș ar putea-o avea la acțiunea opoziției ar fi să scoată odată actele la partidul mult promis și să se oprească din atacarea celorlalte partide care au fost în fiecare zi, nu pe sărite sau între două zboruri, în prima linie a luptei anti-Dragnea pentru apărarea democrației în România”, mai spune vicepreședintele liberal. Dacian Cioloș, lider al Mişcării România Împreună, atacă PNL, despre care spune că face parte din ”clasa politică veche” și refuză să se reformeze. ”Ei așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul. Experiențele din 1996 cu CDR și din 2004 cu Alianța DA ne-au arătat ca nu funcționează acest model”, acuză fostul premier.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-04Parerea ta...

ANONIM
04 Noi 2018

dar cu cate voturi crezi ca te ar putea ajuta dl Ciolos cand el are partidutul ala balama Vrei sa darami asa i?Nu va duce mintea aia de criminali decat la daramat si ucis si dat foc.La inchis oamenii nevinovati la furat flota tarii si la dat foc la cluburi Scarbelor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray