2020-04-05 11:26

Raluca Turcan pune tunurile pe social-democrați: Tot ceea ce PNL construiește, PSD strică!

 |  21:03
Raluca Turcan pune tunurile pe social-democrați: Tot ceea ce PNL construiește, PSD strică!

Raluca Turcan pune tunurile pe social-democrați și susține ideea alegerilor anticipate pentru că PSD blochează în Parlament tot ce fac liberalii „pentru ca România să revină pe drumul cel bun”.

„Vă întrebați CUM blochează PSD în Parlament tot ceea ce face PNL pentru ca România să revină pe drumul cel bun?

De exemplu, PNL a înghețat salariile demnitarilor pentru că a apreciat că acestea sunt suficient de mari, mai ales raportat la nivelul de trai din România. Numai că PSD, în Senat, a votat împotriva acestei măsuri. Pesediștii sunt interesați doar de buzunarul lor și atât.

PNL a eliminat inclusiv suprataxa care a condus la creșterea facturilor la încăzire, la gaze naturale și la energie electrică pentru toți românii, numai că, din nou, majoritatea toxică PSD din Parlament a votat împotriva eliminării.

PNL a eliminat și taxele prin care erau majorate tarifele din comunicații, ceea ce a condus la momentul respectiv la o creștere a facturilor la telefonie, numai că tot în Parlament, PSD a intervenit și a eliminat această prevedere.

Tot guvernul PNL a eliminat și detașările pe salarii imense din privat în zona publică, fără concurs, pentru pilăraia de partid a PSD, numai că și aici majoritatea toxică din Senat a votat pentru a se reveni la legea strâmbă de dinainte.

Nu în ultimul rând, PSD continuă să își bată joc de Diaspora și să se răzbune pentru faptul că mereu îi sancționează la vot. Prin OUG pentru organizarea alegerilor anticipate, PNL a crescut la 3 zile perioada de vot în afara țării, exact ca la prezidențiale și a dublat numărul de parlamentari pentru Diaspora, ceea ce garantează o mai largă reprezentare a românilor din afară - dar PSD a votat, la Senat, împotriva Diasporei. Mai mult, după cum ați văzut ieri, și-a pus avocatul, pe nedrept numit Avocatul Poporului, să atace OUG la CCR.

Tot ceea ce PNL rezolvă, PSD strică! De aceea avem nevoie de anticipate”, a scris Turcan pe Facebook.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine