2020-07-02 13:17

Raluca Turcan răspunde propunerii premierului Dăncilă: ”Un pact al bunăstării clientelei și al pilelor”

 |  22:13
Raluca Turcan răspunde propunerii premierului Dăncilă: ”Un pact al bunăstării clientelei și al pilelor”

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a reacționat după ce Viorica Dăncilă a propus un pact între partide pentru bunăstarea românilor, Ea spune că președintele PSD ar trebui să vină în Parlament pentru un vot, dar și printre oameni, unde va primi un răspuns usturător, acela de a pleca acasă.

„După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor. Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât”, a scris Raluca Turcan pe Facebook, potrivit Mediafax.

Liberalul o invită pe Viorica Dăncilă în Parlament, pentru votul de încredere, unde va primi un răspuns usturător, acela de a pleca acasă.

„E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor. Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, a mai scris Turcan.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-13

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă propune partidelor un PACT POLITIC. Ce va conține

Rareș Bogdan, MESAJ FERM: ”Nu voi sta la aceeași masă cu Tăriceanu și Ponta”

Tăriceanu, mesaj pentru ”TRĂDĂTORII” din ALDE: ”S-au vândut pentru o funcție!”
Parerea ta...

OVIDIU
14 Sep 2019

Până când toți foștii PDL-isti camuflați în PNL-isti vor continua să distrugă orice, inclusiv partidul din care fac momentan parte. Țurcan, Dragnea, și ceilalți infiltrați în toate partidele și care facdoar ce i-a învățat Băsescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz