2019-10-20 19:31

Raluca Turcan solicită DEMISIA ministrului Justiţiei: S-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană

 |  15:51
Raluca Turcan solicită DEMISIA ministrului Justiţiei: S-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, cere ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să fie demis imediat. Turcan susţine că acesta din urmă s-a făcut de râs, joi, prin argumentele oferite pentru revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Aseară în conferinţă de presă am văzut un ministru al Justiţiei care s-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană. Argumentele pe care le-a invocat erau argumente scoase din gura infractorilor. (...) S-a comportat ca şi cum ar fi fost sechestrat de crima organizată", a declarat Turcan. "PNL consideră că primul gest de onoare pe care ar trebui să-l facă cei din majoritatea PSD-ALDE ar fi să-l demită pe Tudorel Toader", a încheiat şefa PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-23Parerea ta...

BABUINA
23 Feb 2018

Demisia penalului de Sica mandolina!
ANONIM
23 Feb 2018

Vorbeste si BABUINA.....nu meriți nici pe picioare sa speli un astfel de profesionist....esti o saltea a politicii românești....ar fi trebuit stolo sa te oprească sa vorbesti
GEORGETA
23 Feb 2018

Doamna Turcan ești sigura care sa făcut și se face de ras și dumneata și partidul din care faci parte .. ai uitat ca vi din PDL? Când erați la putere a înflorit corupția maxim in România
LEVST.
23 Feb 2018

'OITZA TURCANA,/DE ESTI NAZDRAVANA..."-----____------- in sfarsit behai si tu ceva care face sens, dar asta -nici pe departe - nu este de ajuns, daca ai avea(inclusiv tot peneleul tau) , putin, un minim-minimorum, de bun-simt, ar trebui sa va impuscati toti, in masa, sau sa cereti ( de fapt sa aplicati) intoarcerea la Monarhie insa numai cu aport Englez, si celelalte cateva duzini de masuri, expuse de mii de ori, printre care si REDUCEREA n-rului de paraziti supremi-PARLAMENTRII- LA SUB O SUTA...
@LEVST...
23 Feb 2018

În afară de ”întoarcerea Monarhiei cu aport englez”....sunt în acord cu tine...mai ales în sugestia harakiri-lui...de bună-voie și nesiliți de nimeni :) Să le sugerăm Balena Albastră...poate prinde, cine știe?!
LEVST.
23 Feb 2018

aiureli de paduche ce se vrea mereu in frunte...
NADDKBDA
23 Feb 2018

Curva asta de R. Turkn nu i-o sugea lu Stolo?!?! Ba , cred k DA! Mars fa japitza basista la supt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ NADDKBDA
24 Feb 2018

CORECT.....ESTI DESTEPT SI AI MEMORIE FOARTE BUNA .....
FREACA MENTA
25 Feb 2018

DA VATA JOS , CHILOTAREASA . DAR DOSARELE CU SUTELE CLASATE , PIERDEREA SI FURTUL DE 100 MILIARDE EURO , CINE LE-A MUSAMALIZAT . SA PLATEASCA CEI CARE AU FAVORIZAT INFRACTORI SI BORFASI . DAR ANAFUL SI CURTEA DE CONTURI , SAU BANCA NATIONALA CE AU FACUT ?????? DAR BANCA FANTOMA SAU SOCIETATEA FANTOMA DE ASIGURARI , FURTUL DE MILIOANE DIN SANATATE , TOTI COLEGI GASCA DIN SIBIU , UNDE ERATI ????????????? MOLUSTELOR .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray