2020-07-02 13:42

Raluca Turcan: SUA, un partener esențial pentru România

 |  12:00
Raluca Turcan: SUA, un partener esențial pentru România

Avem o ocazie excelentă de a extinde colaborarea dintre România şi SUA în numeroase domenii, afirmă vicepremierul Raluca Turcan, după întrevederea de miercuri cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

"L-am asigurat astăzi pe domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, că are în acest Guvern un aliat corect care va intra deschis în toate angajamentele comune", a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că este important să existe "un dialog din ce în ce mai intens pentru a pune în practică orientările strategice rezultate din întâlnirea din august 2019 a preşedintelui Klaus Iohannis cu preşedintele SUA, Donald Trump".

"M-a bucurat susţinerea pe care ambasadorul Zuckerman a exprimat-o faţă de priorităţile Guvernului Orban: consolidarea statului de drept, sănătatea, educaţia, dezvoltarea infrastructurii. Avem o ocazie excelentă să extindem colaborarea dintre România şi SUA în numeroase domenii, în linia parteneriatului nostru strategic. Suntem profund recunoscători pentru contribuţia Statelor Unite la consolidarea democratică a României în ultimii 30 de ani, precum şi pentru sprijinul puternic acordat eforturilor de întărire a securităţii naţionale", a mai scris viceprim-ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz