2020-01-29 05:53

Raluca Turcan trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”România riscă SANCȚIUNI financiare”

 |  20:21
Raluca Turcan trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ”România riscă SANCȚIUNI financiare”

Raluca Turcan trage un semnal de alarmă după ce Uniunea Europeană a adoptat o rezoluție împotriva României. Liderul PNL consideră că mai este un pas până la dezastru: sancțiuni financiare împotriva țării noastre.

”E un razboi total al Romaniei cu partenerii nostri din UE care oricum sunt intr-o stare de dezamagire si descumpanire totala din cauza celor care acum guverneaza Romania.

Daca pana acum am avut doar o rezolutie in parlamentul european votata inclusiv de partenerii social europeni, este foarte posibil sa ajungem inclusiv la sanctiuni financiare impotriva Romaniei si atunci dezastrul va fi complet.

Astazi PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea ca sa ne scuteasca de fiecare zi in care ii vom cere revocarea din functia de președinte al Camerei Deputatilor, demisia Vioricari Dancila pentru ca este o rusine pentru Romania, o rusine pentru pozitia europeana a Romaniei si constituirea unui guvern care sa asigure Romaniei predictibilitate anul viitor care este deosebit de impostant pentru fiecare roman” a declarat Raluca Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ALUNELU
15 Noi 2018

Madam Turcanu , de la CEDO , tot sancțiuni sunt și tot financiare sunt , dar de alea nu zici nimic , chiar contribui.!!
ANONIM
18 Noi 2018

aceasta babuina latra nonstop A rupt asternuturi ca sa ajunga o latratoare infecta Siktir babuina!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine