2020-01-25 14:13

Raluca Turcan: Traian Băsescu are o problemă majoră de imagine, dar este cu zece clase peste Victor Ponta

 |  14:39
Raluca Turcan: Traian Băsescu are o problemă majoră de imagine, dar este cu zece clase peste Victor Ponta

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu are "o problemă majoră de imagine" din cauza scandalului în care este implicat fratele său, care a fost reţinut într-un dosar de trafic de influenţă. Democrat-liberala a ţinut că precizeze că, în ciuda acestei situaţii, şeful statului este „cu zece clase peste premierul Ponta".

"Există o problemă majoră de imagine la nivelul preşedintelui României, însă preşedinele este, în continuare, cu zece clase peste premierul Ponta care, cu o indolenţă fără seamăn, a încercat să folosească un moment dificil pentru instituţia preşedintelui în interes electoral şi să ceară demisia preşedintelui”, a precizat vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

Democrat-liberala a mai spus că atitudinea premierului se numeşte "tupeu".

"Premierul Ponta a avut acest tupeu în condiţiile în care a solidarizat de nenumărate ori cu infractori, a solidarizat de nenumărate ori cu persoane suspectate de acte grave de coruţie, el însuşi fiind dovedit un hoţ - intelectual, într-adevăr - cu acte”, a precizat deputatul PDL Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că în urma acestui scandal există două elemente esenţiale, şi anume „un premier demn de dezgust politic şi un preşedinte într-o situaţie gravă de imagine".

Fiind întrebată ce părere are despre faptul că inclusiv preşedintele PDL, Vasile Blaga, este acuzat că ar fi luat bani, Raluca Turcan nu a dorit să comenteze.

"Nu comentez neapărat pentru că a fost pronunţat numele preşedintelui Vasile Blaga, ci pentru că orice afirmaţie a acelui personaj face parte dintr-o anchetă a justiţiei şi nu este treaba mea ca om politic să analizez public elemente de fond dintr-un proces aflat în mâinile justiţiei", a precizat vicepreşedintele PDL Raluca Turcan. 

Citeşte şi: 

Citiţi şi: 

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20Parerea ta...

SOBOLANU
21 Iun 2014

NU VORBESC DE PENALUL CLAN BASESCU DE A STRICAT TOT CE SE MAI PUTEA STRICA PE SFARSIT DE MANDAT DAR ITI DAU UN SFAT PUNE TI LEUCOPLAST LA GURA AI DAT CU LIMBUTA DESTUL IN DEALUL COTROCENILOR SI ATAT SA NU DEVIN MISIGIN RAU !!!!!!
GICA
22 Iun 2014

CIOCUL MIC ..PORTOCALII!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine