2020-08-13 00:39

Rareș Bogdan a RĂBUFNIT: ”Cred că cei de la PSD mănâncă ciuperci HALUCINOGENE”

 |  22:14
Rareș Bogdan a RĂBUFNIT: ”Cred că cei de la PSD mănâncă ciuperci HALUCINOGENE”

Liberalul Rareș Bogdan a răbufnit la adresa guvernului Dăncilă după ce premierul s-a lăudat miercuri cu creșterea economică anunțată de INS, asta deși forumurile internaționale avertizează că este o creștere bazată pe consum.

”Cei de la PSD cred că mănâncă ciuperci halucinogene, după ploaia asta ciudată. Guvernarea PSD o resimte fiecare român care circulă prost pe drumurile României pentru că n-au fost în stare să facă nici studiile de fezabilitate sau să înceapă șantierele de la autostrăzi și centuri ocolitoare, o resimte ficare reprezentant al mediului de afaceri care a fost zdrobit de PSD în loc să fie ajutat” a răbufnit Rareș Bogdan.

Liberalul a mai atras atenția și asupra creșterii prețurilor la produsele de bază, la motorină și benzină.

”Au crescut prețurile la toate produsele de bază, în continuare prețul la motorină și la benzină este printre cele mai mari din Europa și a crescut în guvernarea PSD. (...) Cum e mai bună viața românului de când guvernează PSD?”, a mai spus Rareș Bogdan în cadrul Știrilor B1 TV. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Iun 2019

Guvernarea PSD o resimte fiecare reprezentant al mediului de afaceri care a fost zdrobit de PSD în loc să fie ajutat” a răbufnit Rareș Bogdan...Pai prin definitie PSD este la famiglia mafiota a luiIliescu si "CAPITALISMUL DE CUMETRIE".....adica pentru ei PARADISUL si POTOPUL pentru restul . //de aia legile sunt pentru unii muma si pentru altii CIUMA ROSIE....unii sunt frecati la ridiche daca trec pe galben si PSD-istii care jefuiesc miliarde de euro sunt "capitalistii de cumetrie" asta a fost nonstop dupa 1990 PSD-ul o MAFIE IMPUTITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz