2020-07-14 09:38

Rareș Bogdan a RĂBUFNIT împotriva PSD: ”Oamenii sunt de pe altă planetă!”

 |  23:27
Rareș Bogdan a RĂBUFNIT împotriva PSD: ”Oamenii sunt de pe altă planetă!”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat marți pentru B1TV după ce PSD a anunțat că va face plângere penală pe numele său și al lui Florin Cîțu după ce aceștia i-au acuzat pe social-democrați că au măsluit cifrele rectificării bugetare.

”Domnul Cîțu a prezentat un adevăr fantastic despre această guvernare. După ce eu am venit și am susținut cu date în plus dezvăluirea uimitoare a lui Florin Cîțu, ce s-au gândit ei pentru că nu le place adevărul? Au zis «facem plângere penală împotriva lui Florin Cîțu și Rareș Bogdan, îi vrem la pușcărie pentru că ne-au spus adevărul despre finanțele României, au zis că aducem atingere siguranței naționale»”, a declarat Rareș Bogdan.

”Oamenii sunt pe altă planetă. Eu am crezut că 26 mai este un moment din care au învățat ceva, că au înțeles lecția istoriei. Nu au înțeles absolut nimic. Nici scorul din sondaje de 15% nu-i sperie. Nimic nu-i sperie. Ca să poți să înțelegi lucruri trebuie să mergi la școală, să citești cărți. (...) Eu îi bănui pe ăștia din Guvern că nu știu să scrie majoritatea dintre ei. (...) Ăștia n-au făcut carte pentru că dacă mergeau la școală cum trebuie nu puteau să gândească în felul ăsta”, a mai spus Rareș Bogdan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-13

In legatura cu acest articol...

MODIFICARE în Guvern. Viorica Dăncilă schimbă doi secretari de stat

Tăriceanu s-a RĂZGÂNDIT. Când va decide dacă rămâne în COALIȚIE

SCANDAL în Coaliție. Dăncilă îi răspunde lui Tăriceanu: ”Poate se referea la miniștrii ALDE”
Parerea ta...

CUCUVEAUA DE CARTON
14 Aug 2019

Bai rahat in ploaie nu ti ai luat xanaxul Da i si lui iohannusul vostru dementi nenorociti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz