2020-03-28 18:08

Rareș Bogdan anunță BOMBA serii: ”Dacă partidul mi-o cere, CANDIDEZ la Primărie!”

 |  23:42
Rareș Bogdan anunță BOMBA serii: ”Dacă partidul mi-o cere, CANDIDEZ la Primărie!”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan s-a răzgândit și și-a schimbat opinia privind o eventuală candidatură a sa pentru funcția de primar general al Capitalei.

Rareș Bogdan a spus că va candida la Primăria Bucureștiului dacă îi va cere partidul, însă nu exclude ca PNL să propună alți candidați dintre membrii săi.

‘’Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere. Nu pot să mă opun deciziei partidului’’, a mai spus fostul realizator al emisiunii ''Jocuri de Putere''.

Europarlamentarul consideră că Dreapta politică trebuie să dea primarul Capitalei în 2020.

Rareș Bogdan: ''Din păcate, alegem primarii într-un singur tur. PNL nu are cum să nu aibă candidat propriu la Primăria Capitalei. Ca să candideze Nicusor Dan la Primărie din partea PNL, va trebui în primul rând să intre în partid. Dar asta nu înseamna că il face automat candidatul PNL la primărie. PNL are azi in Capitala intre 30-34%. Astazi, primul partid din Bucuresti nu mai este USR, ci PNL. Vom sta de vorbă cu toți: PMP, USR, PLUS, cu ALDE, cu toți cei care își asumă valorile Dreptei. Gabriela Firea trebuie indepărtată cu orice preț de la Primăria Capitalei, Dreapta trebuie să dea primarul Capitalei.''

Rareș Bogdan a mai spus că Ludovic Orban îl va susține pe candidatul PNL la Primăria Capitalei, oricare ar fi acesta, a conchis eurodeputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

CRISTI
12 Feb 2020

DE TINE AVEM NEVOIE LUPTATORULE. BUCURESTIUL TE VREA. HAI LA LUPTA SA FACEM UN ORAS CA AFARA. SI CENTURA BUCURESTIULUI NEAPARAT, SI MULTE , FOARTE MULTE MAI SUNT DR FACUT.
BEBICA
12 Feb 2020

SUCCES RARES . TU ESTI CANDIDATUL POTRIVIT INPOTRIVA TZOAPEI DE BACAU .
COMISARUL PARAIPAN
12 Feb 2020

daca vine Rares Bogdan candidat la primaria Bucuresti orice fel de psd-ist pierde alegerile.PUNCT
CUCUVEAUA ROZ-BONBON
12 Feb 2020

Daca vine Raresu la primarie face exact ce au facut celelalte lepre galbene cu tara Distrugere si cumetrii nazi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine