2020-07-14 13:46

Rareș Bogdan anunță FERM: ”Nu voi candida la alegerile locale!”

 |  21:32
Rareș Bogdan anunță FERM: ”Nu voi candida la alegerile locale!”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a anunțat ferm că nu intenționează să candideze la Primăria Capitalei sau o altă primărie de sector la alegerile locale din acest an deși se află într-un top 5 al încrederii românilor.

„Teama lor este că PNL are o strategie prin care să mă folosească în campania electorală după modelul Băsescu – vin la primărie. Pot să le spun extrem de clar, cum am repetat-o, nu candidez! Ca să mă lase în pace, pentru că vor continua. Știu exact ce vor să facă”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

„Problema lor numărul 1 este că, pe data de 15 august, Rareș Bogdan va candida la primărie, că de fapt Nicușor Dan e un iepuraș. Nu e așa, Nicușor Dan va fi primarul Bucureștiului. Va câștiga en fanfare campania. Deci nu există această strategie, eu nu candidez la primărie. Își concentrează atenția pe un om u care nu se bat în perioada următoare”, a adăugat el.

„Pe 15 (august) voi fi la Mănăstirea Nicula, la slujbă, mă duc de 15 sau de 20 de ani, pentru că e marele hram al mănăstirii”, a completat Rareș Bogdan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz