2020-04-09 04:53

Rareș Bogdan aruncă BOMBA serii: ”Nu avem motive să renunțăm la varianta Orban-premier”

 |  00:07
Rareș Bogdan aruncă BOMBA serii: ”Nu avem motive să renunțăm la varianta Orban-premier”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan consideră că liberalii nu trebuie să renunțe la varianta ca Ludovic Orban să fie desemnat din nou premier din partea partidului pe care îl reprezintă.

Rareș Bogdan a anunțat că „miercuri, la ora 12:00, va fi BPN al PNL. Consiliul Național l-a votat pe Ludovic Orban, dânsul este propunerea noastră. Mâine, în BPN, vom vedea exact. Nu avem motive să renunțăm la Orban. Avem totală încredere în decizia lui Klaus Iohannis și vom merge pe decizia dânsului”.

Rareș Bogdan a atras atenția că e o confuzie în spațiul public: „Trebuie să combatem această confuzie, că premierul desemnat și-a depus mandatul. Asta nu înseamnă că nu mai îndeplinește responsabilitatea de premier interimar, cele două calități nu se suprapun.”

Totodată, europarlamentarul a subliniat că nu s-au îndepărtat de anticipate, deși au fost deranjați de decizia CCR. „Președintele României are toată strategia facută pas cu pas, ne-am așteptat și la decizia Curții.” a mai afirmat Rareș Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Ludovic Orban şi-a depus în această seară mandatul de prim-ministru desemnat şi că a convocat pentru miercuri consultări cu partidele pentru desemnarea unui nou premier. Iohannis a precizat că miercuri ar putea avea loc ”o desemnare” şi că se va asigura că face ”o desemnare bună”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

FANE GLONTZ
26 Feb 2020

ORICIT L-AR CONTESTA GUNOAIELE INFRACTOARE ALE PSD SI PUIE MONTA , ORBAN ESTE CEL MAI BUN PREMIER IN ULTIMII 30 DE ANI .
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
26 Feb 2020

Gunoaie ?!! MI se pare ca voi cu homalaul sas alogen sunteti gunoaie si sapati la temelia tarii Niciodata partidutul asta isteric nu a construit nimic de a lungul istoriei ,dincontra ati ucis oameni si ati vandut tara Daca mai continuati sa indepartati postarile pe criterii de tagma politica domnilor va vom face raport la ,,drepturile omului ''la Strasburg
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine