2020-08-10 02:58

Rareș Bogdan ATACĂ opoziția: ”Te codești ca o MIREASĂ în noaptea nunții!”

 |  18:03
Rareș Bogdan ATACĂ opoziția: ”Te codești ca o MIREASĂ în noaptea nunții!”

Într-un editorial pentru reporterglobal.ro, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan atacă opoziția că ezită să își asume public guvernarea. Totodată, liberalul dezvăluie amănunte incredibile de la negocierile purtate între partidele de Opoziţiei şi prevesteşte eşecul moţiunii de cenzură.

„Despre negocieri ar merita scris un reportaj sau făcut un film bizar, din categoria comediilor ruseşti din anii ‘60 – sunt de noaptea minţii. În primul rând, se ia tabla şi se adună. După ce se adună şi evident că nu dă bine, se formulează întrebarea: ce doriţi, copii? Şi răspunde fiecare, după calculele politice pe care le-a făcut. Pentru unii, guvernarea nu e bună acum, că riscă erodarea, pentru alţii, guvernarea e bună doar dacă oferă garniturii de faliţi posturi călduţe. Culmea e că nu există în nicio tabără o viziune unitară. Sunt grupurile a şi b din tabăra 1 sau grupurile x şi y din tabăra 2, care discută cu jumătate din grupurile din tabăra 3. Pentru ca, aproape de final, să rişte cineva un mesaj pe whatsapp, către un consilier: „Nu mai bine îl lăsăm pe Ludovic să-şi rupă gâtul singur?”.

Din fericire, alt consilier îi reaminteşte ce nivel de aşteptare există în popor. Şi se reia totul. Calcule, promisiuni, pretenţii, şantaj dulce. Oboseală, deci se continuă mâine, căci e tot o zi. Dar apare problema: dacă nu e anonimă, nu o iscălesc, dar jur că o votez. Păi de ce? Naiba ştie! Să zici că joacă tare? Da, să zici, căci joacă tare. Fireşte, orice asemănare cu personaje reale e pur întâmplătoare.

Eu nu am participat la negocieri, doar îmi imaginez că îmi amintesc ce am mai aflat timp de 15 ani, cât am fost jurnalist. Căci, altfel, cum să explici de ce te codeşti ca o mireasă în noaptea nunţii, când în toată campania electorală ai cerut PSD-ului să plece, deci era evident că urmează să-ţi asumi guvernarea? Ca să nu mai vorbim de faptul că taman asta aşteaptă şi electoratul“, a scris Rareş Bogdan într-un editorial pe reporterglobal.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-17

In legatura cu acest articol...

Băsescu știe rezultatul MOȚIUNII de cenzură: ”Nu va trece!”. Care sunt motivele

Fost președinte egiptean, MORT în sala de judecata

S-A DECIS: După 30 de ani, Francesco Totti pleacă de la AS Roma

CONFLICT: SUA acuză Rusia că face teste NUCLEARE militare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz