2020-08-14 17:59

Rareș Bogdan e CONVINS: ”După alegeri, vom fi în parteneriat cu USR”

 |  19:53
Rareș Bogdan e CONVINS: ”După alegeri, vom fi în parteneriat cu USR”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, e convins că, după alegerile parlamentare PNL, va guverna alături de Alianța USR-PLUS. „Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână.”, a declarat liderul PNL.

Rareș Bogdan spune că parteneriatul cu USR-PLUS va fi „un parteneriat pentru reformarea României”.

„Vom fi într-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea României. Un parteneriat și la guvernare și în Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL pentru Digi24.

„Noi suntem condamnați să guvernăm”, spune Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL susține că nu sunt tensiuni în partid și că, până acum, guvernul a gestionat bine criza.

„Nu sunt tensiuni. Vorbesc zilnic cu Ludovic Orban, vorbesc cu colegii mei, cu miniștrii, sunt discuții normale pentru că vrem să performăm. Cum am gestionat criza sanitară sperăm să gestionăm și criza economică. Am vorbit cu colegul meu Cîțu și cifrele nu arată așa rău.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi înâmplat cu doamna Carmen Dan la Interne, cu doamna Pintea la Sănătate și cu doamna Dăncilă prim-ministru.

Faptul că PNL și-a asumat guvernarea este un lucru foarte bun. Sigur că costurile guvernării sunt foarte mari, dar am gestionată foarte bine.”, a declarat Rareș Bogdan.

Alegerile locale ar putea avea loc în ultima săptămână din luna septembrie, iar parlamentarele, pe data de 6 decembrie, dacă contextul epidemiologic permite organizarea scrutinului, mai spune Rareș Bogdan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz