2019-10-19 02:37

Rareș Bogdan iese la ATAC: ”Liviu Dragnea a devenit un PARIA pentru PSD”

 |  00:54
Rareș Bogdan iese la ATAC: ”Liviu Dragnea a devenit un PARIA pentru PSD”

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi pentru B1tv că Liviu Dragnea a ajuns în situația în care și social-democrații care îi erau apropiați încearcă să se disocieze de el.

Referindu-se la faptul că premierul Viorica Dăncilă a refuzat propunerea PSD de restructurare a Guvernului, Rareș Bogdan a precizat: ”Peste Liviu Dragnea vin propriile minciuni, propria incompetență și propria sfidare pentru că a adus la Guvernare cei ai nepregătiți și mai incoerenți și mai lipsiți de bum-simț indivizi din istoria României. 

Dacă a ajuns până și Dăncilă să nu mai stea lângă Liviu Dragnea, să încerce o disociere de Liviu Dragnea, vă dați seama? PSD-iștii nu mai vor, baronii PSD nu mai vor să audă de Liviu Dragnea, a devenit un paria, un personaj atât de negativ încât până și pentru votanții PSD este persona non-grata. Este o rușine să spui în momentul ăsta că votezi PSD”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-26Parerea ta...

MAFIA PSD''
26 Apr 2019

'' BORFAȘUL NATIONAL '' draKnea a devenit PARIA PENTRU ROMANIA SI EUROPA. PSD-ALDE AU DEVENIT PARIA PENTRU ROMANIA SI EUROPA. . UDMR A DEVENIT PARIA PENTRU ELECTORATUL MAGHIAR. MINORITATILE LUI PAMBUCCIAN AU DEVENIT PARIA PENTRU ELECTORATUL LOR. SFÂRȘITUL ACESTOR MIZERII ESTE APROAPE. O PREZENTA MASIVA LA EUROPARLAMENTARE II POATE SCOATE DIN EUROPA PE ACESTI HOTI SI LICHELE BOLSEVICE. EI VOR DOAR SA FURE IN FRUNTE CU '' BORFASUL NATIONAL '' draKnea.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
26 Apr 2019

PSD a devenit CIUMA ROSIE A EUROPEI..la tomberon cu ei
ANONYMOUS
26 Apr 2019

Asta e parerea ta prim-lingaule al PNL si pupator de moaste !!!!Uita-te in oglinda sa vezi ce prost esti mai dinglaule !!!
HUIDUITU' DRAGNEA
26 Apr 2019

A AJUNS UN BOLOVAN LEGAT DE GITUL PSD-ULUI . RARES ARE MARE DREPTATE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray