2020-08-07 00:36

Rareș Bogdan își anunță DEMISIA din partid: ”Este DUREROS pentru toată lumea”

 |  00:07
Rareș Bogdan își anunță DEMISIA din partid: ”Este DUREROS pentru toată lumea”

Europarlamentarul Rareș Bogdan amenință cu scandal și chiar cu demisia din PNL dacă partidul va primi traseiști din alte formațiuni parlamentare.

”Una dintre cele mai mari probleme a fost traseismul politic, nu putem asa pt ca asa lumea voteaza un partid, o lista si se trezeste ca omul caruia i-a dat votul se muta la cel care va urma sa castige. Nu e in regula, trebuie sa stopam boala asta. Pentru unii pare  radicalism, eu nu sunt decat normal si nu mi se pare normal, nu voi sustine ca la masa guvernarii sa participe memrbii ale majoritatilor care au adus Romania in starea actuala” a declarat Rares Bogdan la RomaniaTV.

Europarlamentarul susține că va merge până acolo la a-și depune demisia din PNL.

”Noi nu am stat in opozitie 7 ani de zile pt a veni astazi unii care au stat 3 ani la putere si s-au comportat mizerabil cu oamenii nostri si azi sa schimbe partidul sa continue sa guverneze. Trebuie sa incetam acest traseism.  Daca vom continua sa intram in parlament si sa se schimbe majoritatile in functie de cumpararea parlamentarilor, sunt cumparati la bucata si momiti cu diverse functii, nu ne vom insanatosi, este dureros pt toata lumea” a mai anunțat Rareș Bodan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-17Parerea ta...

CETATEAN
17 Sep 2019

VA STIMEZ PENTRU CORECTITUDINE SI ONOARE . PARTIDUL ESTE PENTRU CREZ SI ONOAREA LUI . NU POTI TRECE DE LA MUSULMANI LA ORTODOSI SI PE URMA LA PROTESTANTI PESTE NOAPTE . TREBUIE SCIMBATA LEGEA . CU RESPECT . M
MONICA M
17 Sep 2019

Nu-i nici o pierderea tot înainte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz