2020-06-01 15:50

Rareș Bogdan l-a IRONIZAT pe prezidențiabilul USR Dan Barna: "Să îți vezi lungul nasului! Să nu-ți rupi picioarele"

 |  23:36
Rareș Bogdan l-a IRONIZAT pe prezidențiabilul USR Dan Barna: "Să îți vezi lungul nasului! Să nu-ți rupi picioarele"

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan l-a sfătuit pe Dan Barna, ales prezidențiabilul USR, să introducă în discurs referințe și la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul”, pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populație, să nu se rezume doar la „Matrix”, „Star Trek” și „Game of Thrones”.

„Ca să-i reușească să ajungă măcar la 40% din populația României să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul «Mihai Viteazul» sau măcar «Septembrie în flăcări». Consultanții dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt și să-l învețe, că Dan e un băiat inteligent și învață repede. E ca un burete, deci să îi spună «Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidențiale»”, a afirmat Rareș Bogdan, sâmbătă seara, la România Tv.

„Oricine va fi, e normal ca Alianța să scoată un candidat, dar în piață trebuie să arzi etape. Trebuie să știi să îți vezi lungul nasului și să nu încerci să îți sari multe trepte, pentru că îți rupi picioarele. Noi avem un om care a fost premier și a încercat să câștige Președinția ceva mai repede decât trebuia să candideze și a pierdut iremediabil, iar astăzi se află la un scor foarte mic cu partidul domniei sale”, a completat eurodeputatul PNL, citat de stiripesurse.ro.

El a mai spus că o comparație între Klaus Iohannis și Dan Barna la prezidențiale e ca una între orașele New York și Roman.

„Dan Barna, care e un politician care poate pe viitor să reprezinte lucruri în România, ar trebui să înțeleagă că cineva îl împinge din spate și își rupe nasul. În fața lui Klaus Iohannis nu poate astăzi câștiga. Klaus Iohannis în fața lui Dan Barna este diferența dintre New York și Roman. Deci va câștiga ușor Klaus Iohannis, dar sigur e bine pentru că e bine să înveți. De la un om cum e Klaus Iohannis, în discuțiile televizate, în discursuri, urmărindu-l, încercând să îl copiezi sau încercând să fii mai bun ca el poți să înveți foarte mult. Deci e un profesor foarte bun”, a conchis Rareș Bogdan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BETON
14 Iul 2019

Da sigur ,Iohannis e un profesor frate cu Marius Chicos Rostogan ,ingamfat si slugarnic cu stapanii de la Bruxelles si infatuat si inchipuit( cam prea tare pentru un hot dovedit si traficant de copii )in relatia cu cei care l au votat
CUCUVEAUA -ROZ BONTON
14 Iul 2019

Sa stii ca il vom vota pe dl Barna fara nicio retinere Sasul trebue sa dispara din viata noastra si sa nu mai apara in vecii vecilor !
VORBE GOALE
14 Iul 2019

Un mit „Dacii” sau „Mihai Viteazul” Cine mai consuma asa ceva într-o lume moderna ? Tehnologia îți deschide mintea cu un singur click și iți prezintă adevarul în lumea în care trăiești. Romanii trăiesc cu 500 de ani în urma vesticilor europeni și cu 900 de ani în urma USA. Gândește romane ca de 30 de ani bați pasul pe loc, lipsit de inteligenta si tehnologie plus ai o țara ruinata..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine