2020-04-08 00:15

Rareș Bogdan: Prin sesizarea Comisiei de la Viena, PSD își joacă ultima carte

 |  13:11
Rareș Bogdan: Prin sesizarea Comisiei de la Viena, PSD își joacă ultima carte

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că prin sesizarea Comisiei de la Veneția, în privința proiectului de lege ce vizează alegerea primarilor în două tururi, PSD își joacă ultima carte, fără a ține cont de murdăria suferită de imaginea României prin aceasta.

”Încearcă să-și joace ultima lor carte, să joace pe murdărirea imaginii României pe plan extern, pe care oricum au făcut-o zob în ultimii ani de zile.(...) Sunt locuri unde PSD încă reușește să manipuleze, au reușit în cadrul Comisiei de monitorizare, poate pentru că nu le-au fost prezentate suficient de bine argumentele, poate au încercat să manipuleze ordinar. La Comisia de la Veneția nu vor reuși nimic, pentru că acolo va merge atât ministrul justiei Cătălin Predoiu în care am toată încrederea, cât și specialiștii noștrii, unde vor explica totul exact de clar", a declarat pentru MEDIAFAX europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

 El a criticat și menținerea fostului ministru al Justiției Tudorel Toader în componența Comisiei de la Veneția.

"Nu mă bazez pe Tudorel Toader, care este încă membru al Comisiei de la Veneția și ar trebui schimbat de urgență, sper să se întâmple asta cât mai repede”, a adăugat liberalul.

Rareș Bogdan a ținut să precizeze că Guvernul va respecta decizia finală a Comisiei de la Veneția.

"Vom respecta în tocmai, noi suntem partide europene, suntem partidul care respectă toate forurile, că se numesc comisie, Parlament sau Comisia de la Veneția. Vom respecta întru totul, dar asta nu înseamnă că nu ne vom prezenta argumentele", a mai declarat

Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei (APCE) a sesizat, miercuri, Comisia de la Veneția, la solicitarea PSD, pe tema proiectului de lege asumat de Guvern privind alegerea primarilor în două tururi. PSD acuză „un abuz de putere al Guvernului Orban”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine