2020-07-06 23:03

Rareș Bogdan și prietenia cu Vanghelie: "i-am dat bani la pungă, e pungaș mare". Liderul PNL a prezentat Vanghelionul

 |  15:10
Rareș Bogdan și prietenia cu Vanghelie: "i-am dat bani la pungă, e pungaș mare". Liderul PNL a prezentat Vanghelionul

De aproape un an, unul dintre cei mai importanți lideri PNL a devenit Rareș Bogdan, fost moderator TV. Între Rareș Bogdan și fostul lider PSD, Marian Vanghelie, a existat o relație foarte strânsă, potrivit informațiilor apărute în presă. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, i-ar fi dat suma de 350.000 de euro realizatorului TV Rareș Bogdan. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, Vanghelie ar fi spus acest lucru într-o convorbire interceptată de către procurorii anticorupție.

„I-am dat 350.000 de euro la pungă lui Rareș Bogdan că se ruga de mine că nu are după ce să bea apă. E pungaș mare, n-are mama, n-are tată. Îmi place de el, este conectat și la Mircea Geoană și la Klaus Iohannis„, ar fi spus Marian Vanghelie.

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan s-a prezentat,  in martie 2015, la sediul DNA, declarând că a făcut acest lucru "de bunăvoie", după ce a apărut în stenogramele din dosarul lui Marian Vanghelie. Reamintim că, Rareș Bogdan a prezentat Vanghelionul din 2014, alături de Ramona Bădescu, iar acum procurorii arată în motivarea arestului edilului Sectorului 5, Marian Vanghelie, că tradiționalele Vanghelioane ar fi fost plătite din mitele primite de edil.

Reamintim că, unul dintre celebrele Vanghelioane organizate de edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost prezentat chiar de jurnalistul Realitatea Tv, Rareș Bogdan. Detalii AICI. Rareș Bogdan a prezentat alături de Ramona Bădescu Vanghelionul din 2014 organizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 pe care o conducea la acea vreme Marian Vanghelie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05

Mai multe imagini:
Rareș Bogdan și prietenia cu Vanghelie: 'i-am dat bani la pungă, e pungaș mare'. Liderul PNL a prezentat Vanghelionul
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz