2020-08-03 15:53

Rareș Bogdan vine cu un nou ATAC: ”Judecătorii CCR vor să îi infecteze pe români”

 |  19:44
Rareș Bogdan vine cu un nou ATAC: ”Judecătorii CCR vor să îi infecteze pe români”

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a susţinut, marţi, la România TV, că în acest moment Curtea Constituţională "este împotriva românilor". Prim vicepreşedintele PNL a afirmat că, prin deciziile de a declara neconstituţionale carantina şi izolarea pacienţilor cu noul coronavirus, judecătorii constituţionali vor "să îi infecteze pe români".

"Un singur semnal de alarmă vizazi de CCR care practic în momentul ăsta este împotriva românilor. Ce face CCR este extrem de grav. Deciziile CCR sunt împotriva poporului român şi împotriva sănătăţii românilor. Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituţională vine şi vrea să îi infecteze pe români", a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Europarlamentarul CCR a afirmat că "se pare că CCR e deasupra legii, deasupra tututor".

"Din păcate, nu putem să avem nici măcar un dialog cu dumnealor", a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

De asemenea, Rareş Bogdan a explicat că "nu contează costurile politice" când vine vorba despre decizii pentru protejarea sănătăţii românilor.

"Nu contează costurile politice. Nu contează că există sau nu susţinere în sondajele de opinie pentru aceste măsuri. Contează ca oamenii să fie protejaţi şi să nu existe pericol de infectare majoră.

Sunt convins că cei care vor face recomandările pentru decizia finală vor fi specialiştii, iar în cazul în care lucrurile devin grave, sunt convins că preşedintele României care are apanajul de a decreta starea de urgenţă, cât şi premierul care poate continua starea de alertă vor lua cele mai bune decizii", a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL a afirmat că "cei care sunt decid sunt de câteva luni de zile specialiştii epidemiologi şi specialiştii în medicină care până acum nu au dat greş".

"Nu putem să luăm decizii politice peste capul dommului Arafat, a domnului Rafila, a domnului Musta, a domnului Nelu Tătaru, a domnului Cercel.

Există un pericol legat de rata de transmitere a bolii. Noi facem doar speculaţii politice", a menţionat Bogdan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
07 Iul 2020

fiecare pensionat are dreptul legal la coronavirus...asa a spus idioata aia de Renate Weber..lasati-i sa crape de virus,ce rost are sa le mai platim pensii?Hai baieti liber la orice fara masti de protectie...yupiiii...dilaila...crapati dracului cat mai repede ca nu mai sunt bani de pensii......sariti cu parapanta,faceti baie printre rechini si un mic dejun cu coronavirus la hotel in vacanta.Eventual cand ajungeti acasa e teava de gaze sparta...KA-boooooom si nu va mai trebuie pensie.Romania eterna si fascinanta condusa de slugoii lui Iliescu si Brucan...ha ha ha stupid people
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz