2020-07-09 05:11

Răsturnare de situație în cazul moțiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

 |  12:28
Răsturnare de situație în cazul moțiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

Deputaţii PSD au decis, miercuri, în şedinţă de grup cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, să nu participe la votul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

La dezbaterile din plenul Camerei Deputaţilor de marţi asupra moţiunii, ministrul Tudorel Toader a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache, care i-a cerut să spună când va da ordonanţa privind punerea în aplicare a articolelor declarate constituţionale din Codul penal şi Codul de procedură penală.

"În PSD sunt două chestiuni foarte clare - atunci când consideri că ai greşit, îţi dai demisia din funcţia de ministru, sau există posibilitatea remanierii", i-a spus Iordache ministrului.

De asemenea, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formaţiunea sa nu-l va susţine pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în cazul moţiunii şi că parlamentarii Uniunii îl vor sancţiona prin vot.

ALDE nu va vota în favoarea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, a precizat, la rândul său, deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu, precizând că Tudorel Toader este "unul dintre cei mai buni" miniştri, iar textul moţiunii este un pamflet.

"Vă anunţăm că ALDE nu va vota această moţiune şi nu cred că vreun parlamentar al coaliţiei va vota un asemenea text, măcar din simplul motiv că miniştrii noştri nu îi schimbă Opoziţia prin moţiuni, fie şi simple", a spus Cătăniciu.

Votul final asupra moţiunii simple, intitulată "Tudorel Toader şi PSD - ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie" şi iniţiată de 91 de deputaţi de la PNL şi USR, va fi dat miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

ANONIM
06 Mar 2019

LUATI va voi labele de maimutoi nazi de pe justitie scarbe sriste nazi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz