2020-08-04 20:42

Război pe faţă între doi miniştri ai Cabinetului Dăncilă. În conflict intervine un deputat independent

 |  15:06
Război pe faţă între doi miniştri ai Cabinetului Dăncilă. În conflict intervine un deputat independent

Un nou conflict între Niculae Bădălău şi Răzvan Cuc. “Mărul discordiei” – înlocuirea omului lui Bădălău de la APDF Giurgiu. Deputatul independent Alexandru Andrei intervine şi "sare la gâtul" lui Bădălău

Despre conflictele din interiorul organizaţiei PSD Giurgiu se ştie demult, la fel ca şi despre decizia deptatului Răzvan Cuc de a pleca din această organizaţie, optând pentru cea din Neamţ.

Devenit, între timp, coleg de Guvern cu fostul său şef de la Giurgiu, Niculae Bădălău, Răzvan Cuc este ţinta unor atacuri concentrate, iar la sfârşitul săptămânii trecute, spiritele s-au încins din nou la Giurgiu, odată cu înlocuirea din funcţie a directorului APDF, Alin Guţu.

Deşi nu a avut niciun amestec în această înlocuire - decizia aparţinând, în totalitate, Consiliului de Administraţie al companiei, care a decis să nu mai prelungească mandatul de interimar al lui Guţu - Răzvan Cuc a devenit - din nou - “vinovatul de serviciu”, iar cel care a dat tonul atacurilor la adresa lui Cuc a fost chiar colegul său de Guvern, Bădălău.

Într-o postare pe facebook, Bădălău “sare la gâtul” lui Răzvan Cuc, având grijă să-i mulţumească lui Guțu pentru profesionalismul demonstrat. Ironic, Bădălău susţine, în respectiva postare, că Guţu a fost schimbat din funcție tocmai din cauza rezultatelor bune:

 „Vreau să îi mulțumesc lui Alin Guțu pentru întreaga sa activitate desfășurată la Compania Națională APDF Giurgiu. A demonstrat că este un om capabil, dedicat, care a avut rezultate pozitive, motiv pentru care, probabil, a fost demis de Ministrul Transporturilor. Încă o dată, îl felicit pentru tot ceea ce a realizat până acum, îi doresc în continuare putere de muncă pentru a continua cu aceeași pasiune și competență activitatea în cadrul echipei PSD Giurgiu, mai ales că, spre deosebire de alte persoane pe care le-am promovat, a dat dovadă, pe lângă profesionalism, de CARACTER! Mult succes!”, a scris Bădălău pe Facebook.

Răzvan Cuc a ignorat această postare (urmată, de altfel, de altele, foarte multe, în aceeaşi notă), însă nu acelaşi lucru l-a făcut un alt deputat de Giurgiu, independentul Alexandru Andrei. Acesta intervine, subtil, în războiul dintre Cuc şi Bădălău, menţionând, tot într-o postare pe facebook şi cel puţin la fel de ironic ca Bădălău (care este, de altfel, subiectul postării):

“Aproape că nu trece o zi în care să nu aflăm despre noi și noi „mărețe realizări” ale ”eminenței cenușii” a PSD-ului, ”omul providențial” care ne-a demonstrat că este expert în economie, ne-a arătat cum stăm cu transportul și exploatarea gazelor, ne-a ”luminat” și ne-a învățat cum să valorificăm aurul țării  - transformându-se într-un adevărat ”stăpân al ghiulurilor”... Acum, mai nou, aflăm că omul este expert și în transporturile fluviale și, prin urmare, se pricepe de minune la evaluarea celor ce lucrează în domeniu... Oare ce alte surprize ne mai așteaptă?”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz