2019-10-19 20:32

RĂZBOI PE FAȚĂ. Iohannis, după ce Dăncilă A ANULAT întâlnirea: SOLICIT PUBLIC DEMISIA PREMIERULUI

 |  10:36
RĂZBOI PE FAȚĂ. Iohannis, după ce Dăncilă A ANULAT întâlnirea: SOLICIT PUBLIC DEMISIA PREMIERULUI

Anunț bombă făcut de Klaus Iohannis: președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de premier al României. Guvernul a comunicat la cabinetul preşedintelui Klaus Iohannis faptul că premierul Viorica Dăncilă nu va veni vineri la Cotroceni, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Update: Preşedintele României solicită public demisia premierului Viorica Dăncilă. 

"Îi retrag încrederea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României. Solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcția de prim-ministru al României", a declarat Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, preşedintele Klaus Iohannis va susţine vineri o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, în jurul orei 11.00. Joi, şeful statului preciza că vineri urma să aibă o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă pe tema armonizării politicilor BNR cu politicile fiscale ale Guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

BOOYAKA
27 Apr 2018

Cat timp Dragnea aincalcat legea in Romania,ba in alegeri,ba icu Tel -Drum mai era cum mai era,cu o justitie indulgenta!Acup mustaciosul s-a apucat sa incalce legi internationale ,sa speram ca va fi pana la urma pedepsit!
LEVST.
27 Apr 2018

sunt total de acord cu malai-mare, pavianul trebuie depus la gradina zoo. insa -iata- a trebuit sa-l calce masiv pe bataturi ca sa reactioneze...Nu sunt sigur, dar banuiesc ca pres-edintele are dreptul de a cere demisia sau a demite pe pm, asa cum cred ca poate dizolva intreg guvernul...Cel putin lupta se precipita, mai bine cu un razboi scurt , decat cu razboi de guerila intins pe ani...Sa vedem ce artilerie grea scot la inaintare partile, se pare ca taratzeanu joaca la doua capete, inca...
LEVST.
27 Apr 2018

11:12 - Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila: Nu face fata functiei de premier. Transforma Guvernul intr-o vulnerabilitate(...) 2-Vicepremierul Ungariei cere autonomia Tinutului Secuiesc(...)____------______Corect, primul raspuns a si aparut, docila trebuie eliminata complet din politica si ar trebui sa dea banii inapoi, mai ales cat a fost europarlamentar , perioada cand a sabotat Romania, chiar si prin incultura demonstrata...Iar acum , dragnea, prea a intins coarda...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray